CDR.cz - Vybráno z IT

V novém traileru na Borderlands: The Pre-Sequel to Claptrap rozjíždí [GC 2014]

Borderlands The Pre Sequel
Jestli jste hráli předchozí díly Borderlands, už jen fakt, že Claptrap bude hratelnou postavou, by měl být dostatečnou motivací k pořízení Borderlands: The Pre-Sequel. Ale zhlédnout další trailer přeci jen neuškodí.

Gamescom Banner 0

Čtveřice lovců Vaultu se nám znovu-představí v nové upoutávce s názvem Poslední naděje, kterou místní hratelné postavy pro Pandoru budou bez ohledu na to, jak moc velcí jsou to přesto záporáci. Svojí zvrácenou morálku dokazují i svými důvody, proč se nechali najmout Handsome Jackem z Borderlands 2 (sequelu, kterému tento sequel s názvem The Pre-Sequel slouží jako prequel - zkuste to říct desetkrát za sebou).

V tomto traileru nám Claptrap předvede několik svých útočných schopností – Torgue Fiesta, Funzerger, Laser Inferno a Rubber Ducky a pár dalších, ať už ta zvrácená jména pod sebou skrývají cokoliv. Pokud by někoho zajímala hudba, ušetříme vám práci a rovnou prozradíme, že se jedná o Come With Me Now od skupiny Kongos.

V několika scénách se objevuje neznámá žena, kolem které už několik webů vede spekulace, že by se mohlo jednat o manželku Handsome Jacka, jejíž příběh byl párkrát naznačen v minulém díle. 

 
Za podporu během zpravodajství GamesCom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Diskuse ke článku V novém traileru na Borderlands: The Pre-Sequel to Claptrap rozjíždí [GC 2014]

Žádné komentáře.