CDR.cz - Vybráno z IT

Mad Max by záviděl. Gaijin ohlašují postapokalyptické MMO s auty v hlavní roli

Crossout Uvodni
Máte rádi auta? Máte rádi auta s kulomety, kanony, bodáky, a kdo ví čím ještě? Tak to vás možná i zaujme titul, na kterém aktuálně pracuje Gaijin Entertainment ve spolupráci s Targem Games.

Bez velkého váhání bychom mohli říct, že lidé z Gaijin Entertainment mají opravdu rádi destrukci a chaos. Máme pro to podezření ze dvou důvodů. Prvním je existence War Thunder, ve kterém den co den exploduje mnoho tun jak tankového, tak letadlového železa, a druhým je čerstvě oznámený Crossout.

Crossout 1Crossout 2Crossout 4

A že to není titul skromný, pochopíte při výpisu jeho ambic. Základní premisou Crossoutu je totiž vytvořit postapokalyptické MMO, ve kterém se hráči budou prohánět po vyprahlé pustině bývalého světa ve vozítkách, která si sami postaví. Malá buggy nebo levitující bitevní platforma? Výběr je na vás. Pokud jste viděli čerstvý filmový počin Mad Max (nebo ty starší), můžete si představit, jaká zběsilá jízda bude tohle.

"Crossout dává hráčům tisíce cest, jak navrhnout své vlastní auto, včetně tvaru, brnění, zbraní, podpůrných systémů a samozřejmě i kosmetických doplňků," tak vyhrožuje oficiální tisková zpráva.

Crossout 5

Jedná se o poměrně ambiciózní projekt, a tak není divu, že si Gaijin Entertainment přivolalo na pomoc Targem Games, kteří mají na účtu již nemálo titulů s podobným zasazením, jmenovat můžeme Hard Truck Apocalypse, ExMachina: Arcade, Insane2, Armageddon Riders, aj.

Popis rozhodně vypadá slibně, jestli se ale povede vývojářům splnit své závazky, je věcí budoucnosti; zkušenosti ze strany obou týmů by na místě byly a s vydáním nového Mad Maxe by i zájem hráčů mohl být… inu, šílený.

Beta testování by podle aktuálních plánů mělo začít v létě tohoto roku a přihlásit se k němu můžete už teď na oficiálních stránkách.

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Mad Max by záviděl. Gaijin ohlašují postapokalyptické MMO s auty v hlavní roli

Sobota, 30 Květen 2015 - 17:32 | Xspy | Hard truck série z Ruska .... já věděl že to tu...
Pondělí, 25 Květen 2015 - 15:07 | Kosac | dneska uz se rika mmo kazde druhe multiplayerovce...

Zobrazit diskusi