CDR.cz - Vybráno z IT

Byl oznámen Deus Ex: Mankind Divided. Podíváme se do České republiky! [VIDEO]

Deus Ex Mankind Divided Screenshot 06
Čtyři roky trvalo, než začaly prosakovat informace o nástupci reinkarnace legendy Deus Ex. Právě bylo potvrzeno, že se vyvíjí pokračování, které bude následovat události Human Revolution. Zároveň se hráči mohou podívat na první obrázky, které jsou úchvatné.

Adam Jensen se nám po krátké pauze vrací a vypadá to, že bude v ještě lepší formě než v oceňovaném čtyři roky starém Deus Ex: Human Revolution. V prosinci jsme vám oznamovali, že Square Enix pracoval na novém enginu pro svou vlajkovou loď. Alespoň je vidět, že plní sliby a v relativně krátké době. Musíme uznat, že nový kabátek titulu velmi sluší. Z extrémně detailních textur a objektů přechází zrak.

Deus Ex Mankind Divided Screenshot 01Deus Ex Mankind Divided Screenshot 04

Z jednoho obrázku lze dokonce vyčíst přidání možnosti úpravy zbraně v reálném čase, což bylo možné vidět před osmi lety (už tolik?) v prvním Crysis. Není těžké odvodit, že toto nepatrné vylepšení zvýší dynamiku hry a rozšíří možnosti postupu úrovněmi.

Deus Ex Mankind Divided Screenshot 05

Hráč se opět chopí charismatického Adama Jensena a bude se účastnit událostí dva roky po konci Human Revolution. Více informací se veřejnost dozví až díky květnovému číslu Game Informeru. Trailer na toto exkluzivní zpravodajství odhaluje i útržky přímo z Mankind Divided.

Deus Ex Mankind Divided Screenshot 02

Možná ne tak zarážející pro zbytek světa, ale rozhodně pro nás Čechy, je jeden concept art (nebo screenshot? Jde o klamavý obrázek), kde se vyskytují nápisy "koření" a "čerstvé maso" na cedulích pouličních krámků.

Na obrázku výše, kde je zobrazena augmentovaná zbraň, se zase vyskytují cedule "ovoce" a "zelenina". Adam Jensen se během své kampaně podívá do různých míst na světě, včetně České republiky (údajně do Prahy). Doufejme, že si střihneme ve hře notný kus příběhu a ne jen pár misí. 

Titul se plánuje pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Co prozatím říkáte na Deus Ex: Mankind Divided? Líbí se vám od pohledu nebo se vám nikdy Deus Ex nedostal pod kúži? Co si myslíte o zasazení do našich končin? Těšíte se na futuristickou Prahu? 

UPDATE (8. dubna 18:19): Vydavatelé vypustili kompletní trailer k ohlášení hry (viz níže). Lokalita v čase 1:30 velmi připomíná Dvořákovo nábřeží. Policisté navíc po dobu celého traileru nesou na svých ramenech nápis "Policie", přičemž nikde na světě nenese tento útvar stejné označení jako u nás (jak moc udělá jedno "i", že?). 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Byl oznámen Deus Ex: Mankind Divided. Podíváme se do České republiky! [VIDEO]

Pátek, 10 Duben 2015 - 02:15 | t117 | to je nadseni.. ale kdyz pominu grafiku, tak to...
Čtvrtek, 9 Duben 2015 - 14:26 | Psycho Mantis | z principu se do traileru dává akce, protože je...
Čtvrtek, 9 Duben 2015 - 07:05 | madPav3L | Stealth způsob byl později patchnut do hry.
Středa, 8 Duben 2015 - 20:03 | Michal Klacik | Dobrý den, stačí se podívat i na trailery z HR,...
Středa, 8 Duben 2015 - 19:05 | LipcaCZ | Ten trailer nějaký až moc akční, to se mi zrovna...
Středa, 8 Duben 2015 - 15:08 | Dave Tramtunberk | Klasika přeboostněný screeny, ještě čekám OP...

Zobrazit diskusi