CDR.cz - Vybráno z IT

Dragon Age Inquisition v novém příběhovém traileru s malým překvapením [GC 2014]

Dragon Age Inquisition
Při konferenci Electronic Arts si několik minut vyhranilo studio Bioware a představilo dvojici svých očekávaných her. Vedle nového Shadow Realms věnovali podstatnou část prezentace právě Dragon Age Inquisition.

Gamescom Banner

V novém traileru, nazvaném Nepřítel Thedasu, uslyšíme monolog hlavního antagonisty, jak se vysmívá Oltáři a jeho víře ve Stvořitele, dále jak vyčítá existenci našeho hrdiny a zároveň poodkrývá pozadí příběhu takzvaného The Elder One, jehož identita je v současné době víceméně nejistá. 

Trailer nám dále připomíná návrat naši staré známé Morrigan a havěť, proti které budeme vézt Inkvizici. A malé překvapení ke konci traileru (1:35) nám dokazuje, že jsme přeci jen nehráli druhý díl nadarmo a s naší vymazlenou postavou se opět střetneme. Tedy za předpokladu, že jste se nenechali zabít, samozřejmě. 

Doufejme, že se Bioware vykoupí ze svých předchozích hříchů a letošní Dragon Age skutečně bude tak skvělý, jako jeho současné trailery. Od vydání nás už dělí jen čtvrt roku, mezitím vám doporučujeme nahlédnout pod pokličku Dragon Age Inquisition v našem nedávném preview

Za podporu během zpravodajství GamesCom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Diskuse ke článku Dragon Age Inquisition v novém příběhovém traileru s malým překvapením [GC 2014]

Žádné komentáře.