CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Electronic Arts posouvá data vydání Star Wars i Battlefield titulů

Lepe pockat, nez dostat nejakou zabugovanou rychlokvasku, ktera se bude opravovat rok.

Bohuzel cim dal vice studii vydava hry v hroznem stavu (nekde na urovni betaverze nebo jeste hure) a to i u studii kde to drive nebylo zvykem.
Asi za vse muzou prachy - vydavatelum se nechce platit pulrocni poradny beta testing a ladeni vsech chyb.

Ale v posledni dobe je opravdu hrozne, jak dlouho se pak i zavazne chyby opravuji (nejde jen o technicke chyby typu padani a slaby vykon, ale i o chyby navrhu hry) - nekde musi hrac cekat skutecne rok, nez se vyda opravena verze, a nekde se hrac opravy nedocka vubec. Aspon ze nekdy chyby opravi komunita, ale to je spise vyjimka - napr. ve skyrim. Ale i tak komunita nemuze opravit chyby primo v enginu hry.

Ja uz prestal hry po vydani prakticky kupovat .... vsak ony neutecou ... a po pul roce byvaji uz hodne nebo rochu odladene a s nejakou tou 50% slevou na Steamu. Teda jen pokud mluvim o single player hrach. Cekat rok u multiplayer hry moc nejde, protoze to po roce bude hrat uz treba prilis malo lidi, pripadne budou dostupne ruzne cheaty a aimboty co zkazi poteseni z hrani vsem normalnim hracum.

+1
-35
-1
Je komentář přínosný?

Souhlas. Za BF4 včetně DLC jsem dal skoro 2 tácky a čekám, že hra bude "top" aspoň 3 roky (protože MP). Doby BF2 se už asi nevrátí, ale proč by mělo být na škodu, že se MP hra hraje déle?

Nehledě na průhlednou snahu EA vytřískat z Battlefieldu co nejvíc peněz uváděním "pokračování" každý rok.

+1
+32
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.