CDR.cz - Vybráno z IT

Entwined je poetická romance s abstraktní grafikou [E3 2014]

V obracích žije krásný okřídlený tvor, který touží podívat se pod hladinu. Ve vodě si rybka přeje, aby se její ploutve přeměnily na křídla. Tyto dva odlišné světy se propojují v moderní variaci na Romea a Julii.

E 3 Special

Ačkoliv jsou každý úplně jiný, bojují o společné místo ve vizuálně originálním světě. A vy jim v tom v pocitově hluboké záležitosti Entwined můžete pomoct. Zvládnete projít devíti životními cykly, než se doberete očekávaného konce?

Zajímavostí je, že hra byla poprvé představena na E3, ale za krátký časový interval od uvedení už stihla vyjít na PSN, odkud si ji lze stáhnout. A nad tím byste, pokud se vám líbily tituly jako Journey nebo Flow, měli určitě zauvažovat.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Zdroje: 

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Entwined je poetická romance s abstraktní grafikou [E3 2014]

Žádné komentáře.