CDR.cz - Vybráno z IT

The Evil Within bude mít season pass, v DLC si zahrajeme za monstrum [GC 2014]

Očekávaný survival horor, kombinující hratelnost starých Resident Evilů a stylizaci Silent Hillu, zabere na první dohrání patnáct až dvacet hodin. Poté si dobu půjde prodloužit dodatečným obsahem.

Gamescom Banner

Bethesda oznámila, že pro nový titul Shinjiho Mikamiho a studia Tango Gameworks bude brzy k dostání season pass, což mu zaručuje poměrně slušnou podporu po vydání, tedy něco, co v žánru představuje spíše výjimku. A vůbec pokud se má jednat o něco smysluplného, zdravíme Capcom. Mrzutá je jeho cena pro Evropu, zatímco v USA za něj zájemci dají 19,99 dolarů, my budeme muset pro 19,99 eur sáhnout podstatně hlouběji do kapsy.

Pro The Evil Within máme v tuto chvíli potvrzená tři DLC, ale jsme si skoro jisti, že nezůstane jenom u nich.

„V prvním add-onu se ujmete Keepera (aka Boxmana, aka toho řízka s trezorem na hlavě) v sadistické kolekci misí,“ zní z oficiálních kanálů. „Druhý a třetí vás vezme na cestu šílenství v dvoudílném příběhovém zážitku v roli Julie Kidman – nováčka u policie a parťáka hlavního hrdiny Sebastiana Castellanose.“ Těšit se můžeme na bonusové zbraně, originální nepřátele a hrůzyplné úrovně.

Před pár dny bylo ukončeno hlasování o alternativní obal krabicové verze. Vyhrála varianta evokující původní Alone in the Dark.

The Evil Within vychází pro PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One v pátek 17. října.

Za podporu během zpravodajství GamesCom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku The Evil Within bude mít season pass, v DLC si zahrajeme za monstrum [GC 2014]

Žádné komentáře.