CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Poběží Fallout 4 na 30 FPS na PC i konzolích? Bethesda se vyjádřila k zvěstem

Pokud je to nebo neni pravda mi je jedno, konzole at si jedou treba na 10 fps, ale pro PC stejne bude nejakej crack co to odemce takze pirat na tom zase bude lip, bravo.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Jakoby na tom záleželo.

+1
-32
-1
Je komentář přínosný?

Tak tohle není krokové RPG, jako původní tři Fallouty, takže ano záleželo a hodně.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Ta hra bude modovatelná. To že by měla lock na 30 FPS musí být kachna.
Jako by záleželo zda o tom informují... stejně to není pravda.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Není to putna? Lidské oko stejně vnímá maximálně 24FPS. Filmy jsou v 23.9FPS nebo 25FPS a taky nikdo nepindá. Možná to vliv na nějakou latency. Ale já si pamatuju, že když jsem neměl na herní PC, tak jsem hrál klidně i při 10FPS a dalo se, no :)
A teď mě vymínusujte!

+1
-48
-1
Je komentář přínosný?

S radostí. Nikoho názory obvykle nemínusuju, ale u šíření krávovin s tím nemám problém.

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Vnimas mnohem vic nez 24-25fps, to ze jde o standard je dano jen tou cca. stoletou historii kdy se kdysi domluvilo "24 snimku za vterinu musi stacit kazdemu". Ne, nestaci. Proto i v kine kazdy snimek blikne nekolikrat, aby to neurvalo oci. Plynule to neni stejne, nebyt motion bluru je 24fps nekoukatelne.

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Při rychlých 3D akcích typu Quake3 Arena je i 60 snímků za vteřinu nehratelných a zcela nepoužitelných. Teprve nad 100fps (ideálně 142) se dosahuje ne jen nejdelších skoků, ale i výsledků, protože oko zatraceně dobře vnímá plynulost pohybu a teprve když je pohyb opravdu plynulý, tak je v něm schopno předat mozku potřebné informace a sice kam zaměřit...

A všichni lepší hráči ví, že to není přesně do figurky, ale díky lagu těsně za ni... (ne vždy je situace ideální tak, aby nepřítel běžel přimo a rovně proti Vám, pak s mířením není problém :) )

Prostě plácat něco o 25 či 30fps mohou jen lidé, kteří nikdy nehráli nic opravdu plynulého a dost rychlého. Doporučují jim, aby si zkusili Quake 3, SoF2, Counter Strike... a tak. To je pak občas takový masakr, že oko ani mozek "nestíhá" a dívat se na to v jen 60fps na YewTube je totálně o ničem:
http://www.youtube.com/watch?v=QyXzJKHFKRc
http://www.youtube.com/watch?v=Xz79LN2rLxc
http://www.youtube.com/watch?v=7p-RKhfJAgs

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

největší trapas týdne: trodas uploaduje odkazy na youtube, jak hraje Quake 3

gratuluji, klesl jste na absolutní dno

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Q3A jsem hrál naposled na VŠ ve druháku. To jsme týpkům od vedle tak našvihali prdel, že už s námi hrát nechtěli. Dnes když to pustím, po 10 letech, mam problém trefit se i do dveří. Nepřeji nikomu tu bezmocnost a lamerství které předvádí, když ví že mu to docela šlo. Proto je mi jedno jestli 30 nebo 142 fps. Mě spíš mrzí, že Fallout 4 není jako 1 a 2 tahovka.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.