CDR.cz - Vybráno z IT

Známe datum vydání Grand Theft Auto V na PC, PS4 a Xbox One

nepřehlédněte
Gta V 6
Rockstar Games konečně po roce čekání ohlásil přesné datumy vydání Grand Theft Auto V pro next-gen konzole a PC, jak bylo na letošní E3 slíbeno. Kromě zlepšených vizuálů mohou hráči očekávat nové zbraně, aktivity, vozidla a mnoho dalšího.

Bez dalšího otálení vás můžeme hrdě informovat, že GTA V bude vycházet na next-genové konzole, tedy PlayStation 4 a Xbox One, 18. listopadu letošního roku. Na PC verzi si bohužel počkáme o dva měsíce déle, a to do 27. ledna příštího roku. Tyto verze budou na obsah bohatější než původní. 

Gta V 15

Kromě všeobecně lepšího technického zpracování, jako renderování větších vzdáleností a většího rozlišení (PlayStation 4 by prý měl hru zvládat v 1080p), se můžeme také těšit na pěkné maličkosti jako přes sto nových písní v rádiu, obohacení matky přírody, lepšího model poškození a zdokonalení systému počasí. 

Gta V 4

GTA Online také nezůstává pozadu. Zvýšený počet hráčů na mapu se zvýšil až na třicet pro PlayStation 4 a Xbox One. Dostupné bude samozřejmě i pro PC. Rockstar slibuje, že vše, co předchozí verze obsahují, bude samozřejmě přítomné i zde, a těšit se můžeme na mnohem více. V případě zájmu je dokonce možné převést váš stávající charakter do next-gen světa, a nepřijít tak o svůj pokrok. 

Každý, kdo si titul předobjedná, navíc získá 1,000,000 dolarů virtuální měny na utracení ve světě GTA V a GTA Online (500,000 pro každý režim). K ohlášení datumů vydání byl zveřejněn nový trailer a vypuštěno 16 screenshotů z PlayStation 4 verze, galerii naleznete níže. 

Galerie ke článku

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Známe datum vydání Grand Theft Auto V na PC, PS4 a Xbox One

Neděle, 14 Září 2014 - 18:04 | Datan Ceruji | Odlozili PC verzi, az na pristi rok, to pekne...

Zobrazit diskusi