CDR.cz - Vybráno z IT

Vývojáři Limba pracují na nové depresivní plošinovce Inside [E3 2014]

Inside
Když se na plátně ukázala plošinovka s pochmurným prostředím a postavičkou, která už od pohledu trpí ve světě plném divných lidí, bylo nám jasné, že tohle mají na svědomí tvůrci obdobně smýšlející a velice úspěšné hry Limbo.

E 3 Special

Dánští vývojáři ze společnosti PlayDead letos do Los Angeles přivezli svůj nový titul. Ten nese název Inside a nechá nás vniknout do světa malého chlapce, který se toulá místy, do nichž by si netroufnul leckterý dospělák. 

Hra navenek působí opravdu sklíčeným až depresivním pocitem a dáváme ruku do ohně za to, že ukázka, kterou vývojáři prezentovali, je vytržena z těch poklidnějších a k hráčům přívětivějších částí hry. Inside je typickým obrazen produkce studia, jehož vývojáři měli zřejmě velmi ošklivé dětství.

Limbo, na kterém v minulosti pracovali, si však dokázalo vybudovat významné místo na scéně a věříme, že v případě Inside to nebude jiné. Titul totiž potenciál rozhodně má, o čemž nás určitě přesvědčí i další video ukázky, případně zveřejněné informace. 

Hra vyjde na počátku roku 2015, první pro Xbox One, později i pro PlayStation 4 a PC platformu.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Tagy: 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Vývojáři Limba pracují na nové depresivní plošinovce Inside [E3 2014]

Žádné komentáře.