CDR.cz - Vybráno z IT

Připravte si čtverečkované papíry, druhý Legend of Grimrock vychází už za měsíc

Legend Of Grimrock Uvodni
Dungeonovky byla sranda, už když jsme je hráli kdysi na papíru s obyčejnou tužkou. Není proto divu, že úžasně zpracovaný Legend of Grimrock sklidil takový úspěch a chystá se pokračování. To nakonec vyjde ještě dříve, než se očekávalo.

Almost Human oznámili, že Legend of Grimrock II by měl vyjít 15. října tohoto roku. Titul si rovnou také předobjednat, přičemž dostanete k dobru 15% slevu. Při koupi byste měli získat jak klasický Steam klíč, tak i DRM-free standalone instalátor (pro vaše dobro bychom vám nicméně doporučovali přeci jen počkat do prvních recenzí).

Legend Of Grimrock 1Legend Of Grimrock 2Legend Of Grimrock 3

Na rozdíl od prvního dílu, kde jsme se motali po celou hru v temných kobkách, se tentokrát přesuneme na prosluněný ostrov. Stejně jako věznice prvního dílu, i tato exotická oblast oplývá záhadou, tajemstvími a tuctem zdejších obyvatel, kteří vás moc neradi vidí.

Koneckonců se sami můžete podívat na předobjednávkový trailer, který řekne vše vizuálně lépe než tisíc slov. Legend of Grimrock II si můžete předobjednat zde za $23.99 dolarů, po aplikování zmíněné 15% slevy tedy za $20.39.

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Připravte si čtverečkované papíry, druhý Legend of Grimrock vychází už za měsíc

Žádné komentáře.