CDR.cz - Vybráno z IT

Zpíváme spolu s novým trailerem na Magicku 2

Magicka 2 03
Mysleli jste, že trailer na Magicku 2 z letošní E3 byl bláznivý? Tak varujeme před tímto dalším. Nejnovější trailer je pravděpodobně tím ještě podívnější. Krom toho, že uvidíte pár nových záběrů ze hry, si dokonce i zazpíváte s (rozhodně ne upírem) Vladem.

Trailer vlastně ani tak neupoutává na titul samotný, jako spíše dělá reklamu na „Magicka singalong competition“, ve které je úkolem přezpívat píseň z klipu, a mít tak možnost získat Magicku 2 v den vydání zdarma. Máte-li zájem stát se švédskou superstar, tak směřujte na (úžasně vypadající) archaické a naschvál podezřelé stránky, kde už dostanete více informací ohledně soutěže. My v redakci, jakožto skalní fanoušci Magicky, jsme o účasti dokonce seriózně uvažovali. 

Trailer je úžasný nejen svým vtipem, ale také tím, že zesměšňuje sám sebe jako například narážkami na funkční netcode. Což je fantastické hlavně tím, že si lidé jak z Paradoxu, tak Pieces Interactive, uvědomují, kde vězely největší nedostatky původní Magicky, a budou se je tedy snažit napravit.

 Magicka 2 01

Snad jedinou trošku znepokojivou zprávou je, že na titulu nepracují původní tvůrci Arrowhead Game Studios, ale zmiňovaní Pieces Interactive, ti ale pracovali alespoň na několika přídavcích k původní Magicke, takže úplní zelenáči v této sérii nejsou. 

Magicka 2 02

Pak je tu opět zmíněný, tajemný systém artefaktů, který by prý měl změnit celou hru. Ty by měly dát hráčům více možností úprav a přidat na znovuhratelnosti (která už u originálu byla vysoká, takže Bůh nás chraň). Jsou to informace záměrně mystifikované, ale spíše můžeme očekávat, že základní koncept titulu zůstane v jádru stabilní, protože co není rozbité, není přece třeba opravovat. 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Zpíváme spolu s novým trailerem na Magicku 2

Žádné komentáře.