CDR.cz - Vybráno z IT

Mafia 3 odhaluje oficiální datum vydání a připomíná se příběhovým trailerem

Mafia 4
Po menší odmlce společnost 2K opět prezentuje třetí Mafii. Hráčům tvůrci naservírovali zbrusu nový příběhový trailer a překvapivě brzy odhalili i oficiální datum vydání. Spadá na letošek.

O třetím díle gangstersky z prostředí mafie toho padlo už mnoho. Historii série všichni moc dobře známe a už teď víme, že ji její nové zpracování v podstatě nebere v potaz. Ano, souvislosti s druhým dílem nechybí, ale Mafia 3 si defakto jede svůj nový styl. Styl, kvůli kterému ze hry nelibně zapáchá GTA.

Riziko infarktu snad alespoň na chvíli sníží zbrusu nový trailer, v němž se autoři zaměřili na příběh. Nedozvíme se zásadní fakta, spíše si ale uděláme obecný obrázek o tom, co nás ve hře v rámci rodinných rozporů a zapeklitostí čeká. A to není špatné.

Nečekaně brzy tvůrci odhalili také datum vydání. To překvapivě spadá ještě na letošek, což je svým způsobem i trochu děsivé v pomyšlení na to, že i ze série Mafia už se stává rychlokvaška. Mafia 3 oficiálně vychází 7. října 2016. Jsme rádi, ale bojíme se.

Tak co říkáte na nový trailer?

Přečtěte si více o Mafia 3:

Tagy: 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Mafia 3 odhaluje oficiální datum vydání a připomíná se příběhovým trailerem

Čtvrtek, 21 Duben 2016 - 13:20 | Lojza Suchánek | Uprimne receno - co je na tom GTA tak spatneho??...
Středa, 20 Duben 2016 - 19:43 | Psycho Mantis | tak inspirace GTA v tom traileru není zas až tak...

Zobrazit diskusi