CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Příjmy Wildstaru se propadly na pětinu, titul přechází na Free To Play model

lol tak to je hodně brutální wow klon ani zadarmo nebrat

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

divím se, že to vůbec nějaké fanoušky získalo... je to totiž poprvé, co o "Wildstar" slyším.

Jelikož nemají slavné jméno jako je Blizzard, tak se aspoň musí snažit svou hru propagovat...no a pokud v tom selhali, tak ať se nediví, že nemají hráče.

Navíc ta hra vypadá dost jako klon WoW... a když už člověk musí měsíčně platit, tak si raději zaplatí originál. Snad teď s F2P modelem uspějí.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Osobně sleduji Wildstar od jeho ohlášení na GamesComu 2011. Možná by stálo za zmínku, že spojení "klon WoWka" je poněkud krátkozraké, protože hra má dost akční soubojový systém, propracovaný housing, chytlavé vyprávění příběhu, neotřelý humor, VELMI originální svět (barevná stylizace není automaticky stylizace a hratelnost WoWka). Carbine Studio na to šlo poměrně dost od lesa a Wildstar vybočuje z mainstreamu dnešních MMORPG (jde o zajímavou volbu pro ty, co WoW velmi nemusí). Dle mého se nyní bude moci přesvědčit širší publikum o kvalitách této hry. Jinak, co se týká propagace této hry... Od jejího ohlášení po vydání o ní psaly velké zahraniční weby dost pravidelně. Málokdo si může dovolit zaplatit reklamy jako Blizzard.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

"Osobně sleduji Wildstar od jeho ohlášení na GamesComu 2011"
- bohužel ne každý mezi své hobby/zaměstnání řadí "IT a herní žurnalista", je tedy velmi pravděpodobné, že většina "obyčejných hráčů" nikdy o Wildstar neslyšeli

"klon WoWka"
- možná máte pravdu,že hra je vskutku "dost odlišná", ale nicméně ta stylizace prostě na první pohled působí jako WoW. Teď dokonce koukám,že to některé weby ji rovnou označili jako "WoW ve vesmíru"

"jde o zajímavou volbu pro ty, co WoW velmi nemusí"
- zajímavou volbou pro ty, co WoW nemusí, je Star Wars The Old Republic nebo The Elder Scrolls Online, protože ani u jedné z nich se nedá říct, že by "vypadali jako WoW" :-P

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jak jsem napsal, stylizace není hratelnost. Abych řekl pravdu, tak v tomto případě bych spíše za klony WoW označil právě SW: TOR a TES Online, protože prožitek z hraní se u Wildstar dost odlišuje. Wildstar se vizuálem podobá nejvíce TORu. Paleta barev a modely lze vzhledově přirovnat k WoW. Grafickou stránku u Wildstar hodnotím daleko lépe díky její estetice a větší cartoonovosti. WoW je jednak zastaralý a druhak mi jeho vizuál vůbec nesedí. Pak je hodně diskutabilní, kdo je obyčejný hráč. Beru to opět s náhledem na mé pozorování vývoje a posléze i spuštění Wildstar, a proto bych tvrdil, že se hře dostalo pozornosti jako například The Secret World (taktéž vynikající neokoukané MMO). Hra si našla mnoho příznivců. Nemůže však soupeřit se jmény SW, TES nebo WoW, která prostě umí vyjmenovat i lidé, kteří třeba nikdy hry nehráli.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.