CDR.cz - Vybráno z IT

Ranec špičkových her od Square Enix za super cenu, nabízí Humble Bundle

Bundle Uvodni
Na Humble Bundle se objevila další skvělá nabídka, kterou tentokrát hostuje Square Enix. V balíčku se nachází špičkové tituly jako Thief, Hitman: Absolution a spousta dalších.

Součástí naší práce je také upozorňovat vás, čtenáře, na dobré nabídky a byl by tedy téměř hřích nezmínit se o aktuálním Humble Square Enix Bundle 2, který probíhá na stránkách Humble Bundle.

Nejenže získáte skvělé hry za hubičku, ale také podpoříte dobrou věc. Část peněz, které uhradíte, jdou totiž na charitu. Konkrétně taková část peněz, kterou sami uznáte za vhodnou. Při koupi balíčku si sami rozvrhnete, kam chcete, aby vaše peníze putovaly. Je jen na vás, zda podpoříte primárně vývojáře, přispějete pouze na charitu či zda dáte službě nějaké dýško za zprostředkování akce. Tentokrát se jedná o akci ve spolupráci s charitativními organizacemi Make-A-Wish a GamesAid. 

Bundle 01Bundle 04

Částka, kterou zaplatíte, je naprosto libovolná, může se tedy pohybovat mezi jedním až klidně sty dolary. Pokud ovšem zaplatíte pod $7.68, získáte pouze: Hitman: Absolution, Supreme Commander 2 a Hitman GO. Jedná se o poměrně kvalitní hry a za tuto cenu se rozhodně vyplatí. 

Pokud překročíte hranici $7.68, tak dostanete navrch ještě nejnovější díl ze série Thief, dále plnohodnotné tituly Murdered: Soul Suspect, Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut, Kane & Lynch Collection, Lara Croft and the Guardian of Light a Startopii. Cena naprosto směšná a tituly, které se (možná až na výjimky) za sebe nemusí stydět - co více chtít?

Bundle 06Murdered HlavniBundle 05

Tady ovšem nekončíme. Když zaplatíte $15 a více, tak ke všemu vyjmenovanému dostanete ještě nejnovějšího Tomb Raidera a Sleeping Dogs. Možná už to zní jako špatný teleshopping (ten bez Horsta Fuchse), ale tohle je jednoduše nabídka, o které je dobré informovat. 

Bundle 02Bundle 03

Obzvláště tyto dva poslední tituly dělají celému balíku jméno, a tak jen můžeme doporučit, abyste si místo jednoho oběda udělali radost tím, že si tenhle ranec her koupíte. Ale pospěšte si, akce trvá jen do úterního večera. 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ranec špičkových her od Square Enix za super cenu, nabízí Humble Bundle

Žádné komentáře.