CDR.cz - Vybráno z IT

První skromné informace ohledně nového Star Wars: Battlefront [E3 2014]

Star Wars Battlefront Uvod
EA konečně vytasilo nějaké zprávy ohledně připravovaného Star Wars: Battlefront. Informacemi samotnými bohužel značně šetřilo, vložilo nicméně spoustu úsilí do toho, aby ujistili fandy série, že se tentokrát nic nepokazí. Stačí se přesvědčit v teaser traileru.

E 3 Special

Spousta lidí vzhlížela k E3 jakožto k příležitosti velkého odhalení Star Wars: Battlefront, o kterém jsme až do počátku výstavy nevěděli zhola nic. Jen těžko se dá ovšem říct, že jsme nyní o něco rozumnější. Electronic Arts publiku naservírovalo velmi krátký pohled do zákulisí studia DICE ve Stockholmu, a ačkoliv to byl pohled zajímavý, reálné informace se k nám nedostaly žádné.

 Star Wars Battlefront 00

Ve vzduchu tak stále visí spousta otázek. Budeme moct hrát za rytíře Jedi? Bude mít titul vlastní příběhovou linku nebo snad naváže na některý z filmů/seriálů? Celé to završila absence datumu vydání, které nahradilo „více informací na jaře 2015“. To je mimochodem období, kdy podle prohlášení Blaka Jorgensena, finančního ředitele EA, podaného před pár měsíci mělo Star Wars vyjít. 

 Star Wars Battlefront 01

Krom toho, že se více dozvíme až za deset měsíců, teaser nakonec ukázal i něco zajímavého. Smysl pro detail jak terénu, tak vozidel, byl skutečně dechberoucí. Ať už zasněžený Hoth nebo tropický Endor, prostředí vypadá fantasticky. Je jasné, že od posledního Battlefrontu, který vyšel již téměř před desetiletím, se zlepší vizuály, ale DICE se do toho skutečně obul a je vidět, že vše dotáhl do absolutního maxima. Teď jen doufat, že se na ty úžasně vypadající mapy nebudeme muset dívat propadlí hluboko pod terén (zdravíme Battlefield 4).

Hlavní účel teaseru vlastně ani není prezentovat titul samotný, jako spíš ujistit fanoušky, že EA/DICE jej nepokazí a je v dobrých rukou, protože nemalé obecenstvo bylo na pochybách. A jen těžko jej můžete vinit, špatný vliv EA na DICE nedělá žádné dobroty, a tak se do dnešního dne potýkáme s problémy u Battlefield 4.

 Star Wars Battlefront 02

Ač pořád víme stejné nic jako před prezentací, tak teaser splnil svůj účel. Tým se zřejmě skutečně věnuje svému produktu na maximum a projekt to je nadějný. My jen doufáme, že se to nekonečné čekání vyplatí a do rukou se nám dostane kvalitní Battlefront. Takový, jaký si ho každý už dlouho přeje.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku První skromné informace ohledně nového Star Wars: Battlefront [E3 2014]

Žádné komentáře.