CDR.cz - Vybráno z IT

Schovejte kreditky! Halloweenské slevy na Steamu startují

Slevy 01
Letní slevy jsou za námi, a ač si někteří oddechli, že možná je už jejich peněženka v bezpečí, tak vás musíme (ne)rádi informovat o tom, že právě odstartovali dušičkovské slevy na Steamu!

Slevy začínají dneškem a končí 3. listopadu. Základní pravidlo snad znáte: hlavně všechno nevykoupit. Pokud byste ovšem potřebovali poradit, tak vám rádi dáme seznam věcí, na které se rozhodně vyplatí podívat. 

Nabídka, která se neodmítá, je třeba The Witcher, první díl, brzy třídílné herní série, vás vyjde na 1,99 eur. Rovnou můžete k tomuto dílu zakoupit i pokračování The Witcher 2: Assassins of Kings za 3,99 eur. 

Slevy 03The Walking Dead Season 2 6

Celou první sérii vynikající adventury The Walking Dead koupíte za skvělých 5,79 euro. Stejně tak bychom doporučili i fantastickou nesymetrickou střílečku Natural Selection II za 5,74 euro. A to vše je jen špička ledovce. 

Když už se za velkou louží slaví ten Halloween, díky Steamu se můžete bát i vy. Pokračovat bychom mohli s doporučením kultovní klasiky, kterou byste měli mít projitou už křížem krážem, případně si ale doplňte znalosti a pořiďte si Vampire: The Masquerade – Bloodlines. Toto kvalitní upírské RPG vás vyjde na 4,99 euro a nebudete litovat ani centu.

Nebylo by to žádné strašení, kdyby se neobjevilo Dead Space, které dokonce můžete koupit v Dead Space balíčku spolu s Dead Space 2, které, ač nedosahuje plných kvalit svého předchůdce, tak stále ve strašení obstojí. To celé za pouhých 4,99 euro.

Slevy 02Slevy 04

Povinně se tu musí samozřejmě objevit i Amnesia: The Dark Descent, která vás vyjde na 4,37 euro. The Secret World (10,19 €), Alan Wake (6,99€), Condemned: Criminal Origins (2,49€), F.E.A.R. (2,24€), list se táhne dál a dál (celkem až ke čtyřem stovkám titulů), takže zhasnout světla, nasadit sluchátka a pojďme se bát! 

Tagy: 
Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Schovejte kreditky! Halloweenské slevy na Steamu startují

Sobota, 1 Listopad 2014 - 18:59 | xrodney | Sem na tom tak nejak podobne :)
Sobota, 1 Listopad 2014 - 10:41 | Kubik | Ono je tam toho vic, treba Blood, Fallout,...
Pátek, 31 Říjen 2014 - 18:41 | Psycho Mantis | jediné hry, které mě z toho plevele zajímají, už...

Zobrazit diskusi