CDR.cz - Vybráno z IT

Trailer ukazuje gameplay záběry ze stylového Superhot [GC 2014]

SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER. HOT. SUPER. HOT.

Gamescom Banner

Superhot je unikátní first-person akce, v níž čas plyne, pouze pokud se vy hýbete. A taky se tam dost často úsečně opakuje její název. Díky jednoduché, ale originální mechanice zvládli vývojáři vytvořit střílečku, která nestojí na reflexech, je u ní nutné přemýšlet a plánovat, a při jejímž hraní si připadáte jako v Matrixu.

Titul vybral na Kickstarteru přes dvě stě padesát tisíc dolarů a je v přípravě pro PC a konzoli Xbox One, s datem vydání naplánovaným na červen 2015. Mezitím si na oficiálních stránkách můžete zdarma vyzkoušet prototyp.

Za podporu během zpravodajství GamesCom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Zdroje: 

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Trailer ukazuje gameplay záběry ze stylového Superhot [GC 2014]

Žádné komentáře.