CDR.cz - Vybráno z IT

EA rozdává zdarma původní Syndicate z roku 1993! Berte, dokud můžete

Syndicate 3
Je tomu něco málo přes tři roky, co vyšel reboot hry Syndicate v novém pojetí. Z izometrické real-time strategie se tehdy stala střílečka z první osoby. Ohlasu si moc nezískala a svůj vzor zdaleka nepřekonala. EA se jejího praotce rozhodlo dnes darovat všem.

Electronic Arts zrovna moc lidí v oblibě nemá, ale jejich akcím On-The-House, v rámci služby Origin, se nedá upřít snaha o získání si náklonnosti. V těchto občasných jednorázovkách darují svým zákazníkům skvělý titul za ještě lepší peníze – žádné. V minulosti jste stejným způsobem mohli sehnat už
The Sims 2 se všemi jeho datadisky, Dragon Age: Origins, Crusader: No Remorse, Theme Hospital a další kousky. 

Syndicate 4

Většinu digitální distribuce obstarává služba Steam, a tak řada lidí k Originu přistupuje spíše jako k nutnému zlu pro hraní nejnovějších her z produkce EA. Obohacování klientského účtu postaršími klenoty ale jistě neublíží a alespoň trochu ukonejší vztek hráčů, kteří musí být kvůli několika hrám zaregistrováni na další službě.

Syndicate 6Syndicate 5Syndicate 2

Zároveň si tak hráči alespoň připomenou staré oldscholové doby, na jejichž slávě měl Syndicate svůj podíl. Ti, kteří se k titulu nikdy nějakou smůlou nedostali, si mohou doplnit herní vzdělání – Syndicate za to totiž rozhodně stojí. 

Pokud jste ochotni neohlížet se na zastaralou grafiku, ba naopak pro ni máte ve svém srdci rezervované místečko, stejně jako pro hry s izometrickým pohledem, nudit byste se neměli. Na rozdíl od pokračování Syndicate Wars z roku 1996, je původní díl z roku 1993 už jen těžce legálně dohledatelný. Stáhnout hru si můžete na stránkách Originu

Za zmínku stojí také titul Satellite Reign, který se snaží na úspěch Syndicate navázat, a to zatím poměrně úspěšně. Hra je ve stádiu předběžného přístupu, ale už teď získává kladné ohlasy. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku EA rozdává zdarma původní Syndicate z roku 1993! Berte, dokud můžete

Pátek, 6 Březen 2015 - 18:20 | Psycho Mantis | "řada lidí k Originu přistupuje spíše jako k...

Zobrazit diskusi