CDR.cz - Vybráno z IT

Kouzelný Tearaway přechází na PS4 v nové formě, Tearaway Unfolded [GC 2014]

Tearaway Unfolded
Tearaway si získal srdce majitelů kapesní konzole PS Vita velmi snadno, díky své stylizaci, příjemnou hratelností a originálním nápadem. Zejména pro svojí specifickou hratelnost přichází toto oznámení trochu nečekaně.

Gamescom Banner

Z toho, co bylo na konferenci Sony představeno, se evidentně kouzlo titulu nevytrácí a opět budeme doslova vnořeni do papírového světa Tearaway, tentokrát na velkých obrazovkách. Alfa a omega původní verze bude přenesena na next-genovou konzoli v takové formě, aby využila několik jejích unikátních funkcích v opět originální podobě.

Za pomocí světla z vašeho Dualshocku 4 budeme moci přivádět papír k životu, nechat růst zdejší faunu a probouzet příšery. Také díky dotykovému panelu budete moci manipulovat s okolním světem, podobně jako v původní verzi na PS Vita. A naopak, někdy vám vaše postavička vyhodí objekty do vašeho ovladače, který bude vibrovat, dokud jej nevyhodíte zpět do hry.

Původní nápad studia Media Molecule byl přivézt původní Tearaway na tuto konzoli ve formě portu, ale projekt narazil na některé překážky, a tak se vývojáři rozhodli začít od píky. A současná forma svědčí o tom, že se jednalo spíš o ten lepší nápad. 

Za podporu během zpravodajství GamesCom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Diskuse ke článku Kouzelný Tearaway přechází na PS4 v nové formě, Tearaway Unfolded [GC 2014]

Žádné komentáře.