CDR.cz - Vybráno z IT

Blizzard oživuje Warcraft III, uvolnil reworkované podklady moderům Starcraftu

nepřehlédněte
Warcraft Starcraft Modely
Starcraft Arcade, který si můžete zahrát zcela zdarma bez vlastnění Starcraftu II, nabízí tuny rozmanitého obsahu, jenž skrz naskrz mění původní hru, mnohdy i žánr. Za tuto práci můžeme vděčit moderům, kteří právě získali novou výzvu – soubory z Warcraftu III.

Nebudeme snad lhát, že jednou z nejočekávanějších her od Blizzardu je ta, která ještě ani není potvrzená -  Warcraft IV. Blizzard, jak se zdá, má plné ruce práce s novým datadiskem ke StarCraftu II: Legacy of the Void, dalším přídavkem do Hearthstonu, a co víc, jejich nervy jistě praskají ve šveh při dolaďování zbrusu nové značky Overwatch. Jistě mu dává zabrat i velmi očekávané Heroes of the Storm, který se právě nachází v uzavřené betě. Stručně řečeno - v nejbližší době ohlášení Warcraftu IV neočekáváme.

Starcraft ArcadeStarcraft Arcade 2

A tak si nějaké to pokračování mohou zatím vytvořit fanoušci sami. Blizzard svým moderům totiž vyšel vstříc a vypustil do světa moderské SC2 scény modely všeho, co se týká Warcraftu III. Budovy, zvukové efekty, ambientní zvuky, hudba, nové modely hrdinů, budovy, kouzla... Seznam pokračuje a pokračuje, až se dostane na neuvěřitelné číslo tři tisíce. Tři tisíce nových hraček na hraní ve vysoké kvalitě. A s tím se už se dá pracovat. Zatím jsou přístupné pouze skrze SCII PTR (Public Test Realm) s tím, že veřejnost se jich dočká o něco později.

Warcraft Starcraft Modely

Za nás bychom tedy doporučili, abyste v blízké době hodili bulvu na SCII Arcade. Bolet to nebude, přísaháme. Je to zdarma a najdete tam hromadu skvělých kreativních hříček moderských hlaviček. A třeba se tam i jednou objeví právě fanouškovská verze Warcraftu IV.

Nedávno jsme vás informovali o projektu WarCraft: Armies of Azeroth, jejichž autoři zasvětili svůj čas remaku této slavné strategie, právě v prostředí Starcraftu II. Vydání oficiálních zdrojů k původní hře by mohlo této skupině značně pomoct. 

Warcraft Starcraft Modely 2

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Blizzard oživuje Warcraft III, uvolnil reworkované podklady moderům Starcraftu

Žádné komentáře.