CDR.cz - Vybráno z IT

Blizzard naděluje hráčům zdarma všechny dosavadní datadisky World of Warcraft

nepřehlédněte
Warlords Of Draenor 2
Od vydání nejnovějšího datadisku k World of Warcraft s názvem Warlords of Draenor nás dělí necelý měsíc. Na počest titulu a k přilákání nových hráčů tak Blizzard zpřístupnil dosavadní obsah všem svým hráčům.

Tato zvučná nabídka je lukrativní především pro hráče, kteří do světa Azerothu nevkročili už nějaký ten rok a několik expanzí postrádají. Stačí pouze patřit mezi předplatitele (či si předplatné obnovit) a váš účet by měl být upgradován na současný čtvrtý datadisk Mists of Pandaria.

V případě, že jste si nikdy nekoupili ani základní verzi z roku 2004, si pro vás Blizzard připravil alespoň výhodný balíček za 15 euro. Ten plní v podstatě totožnou funkci, tedy obsahuje všechny dosud vydané World of Warcraft tituly, a je možné jej zakoupit v Battle.net obchodě.

Wow Draenor 1

V současné chvíli se jedná o nejlepší příležitost vkročit opět do světa Warcraftu, jelikož včera na serverech odstartoval nejnovější patch 6.0.2. Jedná se o předpřípravnou fázi k vydání datadisku Warlords of Draenor, a svět je tedy momentálně zahlcen všemi možnými globálními eventy, příběhovými quest liniemi, novými lokacemi a herními úpravami, mezi něž patří i předělané schopnosti, dovednosti, jiné staty, předměty a další. 

Wow Draenor 2

Nesmíme zapomenout také na tolik očekávaný grafický redesign. Dosud si král MMO po celých svých 10 let ponechával vesměs stále stejnou tvář (stejné tváře), což se s nejnovější expanzí mění. World of Warcraft: Warlords of Draenor vychází 13. listopadu. 

Diskuse ke článku Blizzard naděluje hráčům zdarma všechny dosavadní datadisky World of Warcraft

Pátek, 17 Říjen 2014 - 13:22 | Darkjesus | Aha, cetl jsem spis mezi obrazky :) a tam je...
Pátek, 17 Říjen 2014 - 13:01 | Miroslav Jasso | Chce to číst mezi řádky :) Koupíš hru za 15EUR,...
Pátek, 17 Říjen 2014 - 11:53 | Darkjesus | Nejaky link? Na battle.net jsem o tom balicku nic...

Zobrazit diskusi