CDR.cz - Vybráno z IT

Zrušena sběratelská edice Batman: Arkham Knight s modelem batmobilu [E3 2015]

Batman Arkham Knight Screenshot 04
Pár dní před vydáním Batman: Arkham Knight učinil Warner Bros. ohlášení, které poznamená řadu skalních fanoušků Batmana. Pokud si chtěli dopřát tu nejhodnotnější sběratelskou edici, mají bohužel smůlu.

E 3 Special 2015 Intel

Ani herní průmysl se nevyvaruje slibům, které někdy nedokáže splnit. Při oznámení titulu Batman: Arkham Knight byli pravověrní fanoušci této série nalákáni na královskou sběratelskou edici, která by se dala přirovnat svou kvalitou i k té zaklínačské.

V rámci Batmobile Edition se totiž nacházela, ano správně, soška modelu batmobilu ze hry. Bohužel, jak skvěle se mohla vyjímat na stole nebo na poličce, se již nedozvíme, Warner Bros. totiž edici zrušil.

Batman Arkham Knight Screenshot 03

Tomuto kroku předcházel fakt, že vydavatel usoudil, že není spokojen s kvalitou sošek. Zklamaní zákazníci navíc mají i smůlu s přechodem na limitovanou edici se soškou Batmana, která se již nenachází na skladech nebo je dostupná ve velmi omezeném množství. Batman: Arkham Knight vychází již 23. června pro počítače s Windows, PlayStation 4, Xbox One.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Zrušena sběratelská edice Batman: Arkham Knight s modelem batmobilu [E3 2015]

Neděle, 21 Červen 2015 - 15:47 | Tarman | No když jsem to viděl, tak i na tržnici by jste...

Zobrazit diskusi