CDR.cz - Vybráno z IT

Aplikace WhatsApp dostala nové funkce, upozorňuje na aktualizaci stavů kontaktů

Užitečný update: Aplikace WhatsApp nyní zobrazuje kroužky ukazující stav nejnovějších aktualizací kolem profilového obrázku uživatele.

Zdroj: Shutterstock

Společnost WhatsApp v úterý představila několik aktualizací své stavové funkce. Nová možnost ochrany soukromí vám umožní zvolit, kdo uvidí aktualizace vašeho stavu při každém zveřejnění. Aplikace také zavedla možnost sdílet hlasové aktualizace stavu po dobu až 30 sekund. Zároveň budete moci reagovat na aktualizace stavu za pomocí emoji.

Podle příspěvku na blogu společnosti WhatsApp dostane aplikace až pět nových funkcí a vylepšení, které by měly všem uživatelům zpřehlednit chatovací prostor. V aplikaci byla také zavedena možnost rychle reagovat na aktualizace stavu tím, že přejedete prstem nahoru a klepnete na jeden z osmi emoji.

Zdroj: Vlastní

Kromě toho přišli s novým kroužkem u profilu, který zobrazuje stav a bude uživatele informovat o aktualizacích stavu jejich kontaktů. Kdykoli kontakt aktualizuje svůj stav, kolem jeho profilového obrázku se zobrazí tento nový kroužek. Bude viditelný v seznamech chatů, stejně jako v seznamech účastníků, skupin a v sekci s informacemi o kontaktu.

Mimo jiné si nyní uživatelé mohou zobrazit náhled odkazu sdíleného v aktualizacích stavu, stejně jako když jsou odesílány zprávou v rámci chatů. Aktualizace dojde během následujícího týdne ke všem uživatelům WhatsAppu, byť už je někomu dostupná dnes.

Diskuse ke článku Aplikace WhatsApp dostala nové funkce, upozorňuje na aktualizaci stavů kontaktů

Žádné komentáře.