CDR.cz - Vybráno z IT

Australská Zoo uspořádala soutěž, jejíž výherce může pojmenovat zmiji po své ex

V Australské Zoo spustili kampaň, kde soutěžící mohli navrhnout nové jméno pro hada. Toto jméno však muselo být totožné jako jméno jejich bývalého partnera. Vítěze by měla Zoo vyhlásit během dnešního dne.

Zoologická zahrada v Austrálii přišla na neobvyklý způsob, jak zpestřit oslavy svatého Valentýna, které se obvykle nesou v duchu lásky a milostných vyznání. Zoo dá příležitost těm, pro které je jejich bývalý partner už jen „zmije jedovatá“ či zkrátka jen „slizký had“. 

Nazvat bývalého partnera hadem není tak neobvyklé, ale nazvat hada po bývalém partnerovi už ano. Proto se všichni, kteří chovají nějaké emoce ke svému bývalému partnerovi, mohli zapojit do kampaně, ve které bylo hlavní výhrou možnost pojmenovat hadí mládě.

Wild Life Sydney ZOO pouze vyžadovala, aby soutěžící zdůvodnili, z jakých důvodů se má had jmenovat právě podle jejich návrhu. Druhou podmínkou pro účast pak byl symbolický příspěvek do fondu na ochranu přírody, který se stará o záchranu původní australské divočiny.

Výherce obdrží nejen možnost pojmenovat hada, ale dostane zároveň i permanentku na roční vstup do Zoo za účelem navštívení hada zdarma. Jméno tohoto vítěze bude známo v Den svatého Valentýna.

Nejedná se však o úplnou novinku, protože podobná akce proběhla již v roce 2015 v San Franciscu, kde měli návštěvníci po svých ex možnost pojmenovat spoustu slizkých brouků a švábů. V našich podmínkách by možná stálo za zvážení pojmenovat po ex partnerovi nějaký zajímavý úsek dálnice D1. Minimálně je zaručeno, že vás tento úsek vždy rozpálí jako hádka s ex.

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Australská Zoo uspořádala soutěž, jejíž výherce může pojmenovat zmiji po své ex

Žádné komentáře.