CDR.cz - Vybráno z IT

Epic Games rozdává dvě hry zdarma, které potěší hráče akčních her

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma dvě hry, které potěší hráče městských akcí a akčních arkád.

Zdroj fotografie: Shutterstock

Od 8.12. do 15.12. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hry Saints Row IV: Re-Elected a Wildcat Gun Machine.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

První hrou zdarma je městská akce Saints Row IV z roku 2013 vyvinutá americkými herními vývojáři ze studia Deep Silver Volition. Na Epicu můžete získat zdarma speciální edici této hry, která obsahuje všech 25 DLC, které ke hře vyšly. Děj čtvrtého Saints Row příběhově navazuje na třetí díl. Vládce mimozemské říše Zin, která chce dobýt a zotročit planetu Zemi zajme hlavního hrdinu hry. Oním hlavním hrdinou hry je vůdce gangu Saints, který se stal mezitím prezidentem Spojených států a do zbytku důležitých funkcí v zemi dosadil své věrné členy gangu.

Mimozemšťané hlavního hrdinu hry tedy zajmou a uvězní ho v městečku Dark Steelport, které je virtuální simulací města Steelport, ale je navrženo tak, aby udělalo z našeho hlavního hrdiny otroka. Vašim úkolem je dostat simulaci pod svou vlastní kontrolu a nakonec se postavit v reálném světě samotnému vládci zlovolných mimozemšťanů.

Oproti sérii GTA vás čeká až absurdní humor a šílená akce. V ní využijete mj. i superschopnosti. Hra nabízí rozsáhlou kampaň čítající 21 misí a řadu misí vedlejších. Další mise pak najdete v DLC. Hlavní příběh hry dohrajete přibližně za 15 hodin vašeho času a hra se na Epicu běžně prodává za 599 korun. Saints Row IV získal na metacritic od odborných recenzentů metaskóre 86 a od hráčů souhrnné hodnocení 7,4.

Druhou hrou zdarma je akční bullet hell arkáda říznutá s dungeon crawlerem. Jedná se o hru Wildcat Gun Machine z roku 2022, kterou vydalo australské studio Chunkybox Games. Ve hře budete putovat rozsáhlým podzemím a se svým bohatým střelným arzenálem likvidovat zástupy nepřátel. Připravte se, že během neuvěřitelně dynamických přestřelek bude vaše obrazovka doslova zasypána krupobitím projektilů.

Ve hře hrajete za hlavní hrdinku, která se musí probít velkým podzemním labyrintem, aby osvobodila obří mechy, které jsou posedlé prastarými démonickými božstvy. Čekejte hordy nepřátel a souboje s mocnými bossy, u kterých budete muset najít jejich slabá místa. K tomu vám pomůže přes 40 různých druhů zbraní. Hru dohrajete přibližně za 12 hodin vašeho času a na Epicu se běžně prodává za 279 korun.

Hry Saints Row IV: Re-Elected a Wildcat Gun Machine můžete získat zdarma ve svém nainstalovaném klientovi Epic Games Launcher na domovské stránce nebo po přihlášení na webových stránkách Epic Games.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic Games rozdává dvě hry zdarma, které potěší hráče akčních her

Pátek, 9 Prosinec 2022 - 16:40 | Derryk | Pokud by někomu chyběly přímé odkazy jako mne: Ze...

Zobrazit diskusi