CDR.cz - Vybráno z IT

Fallout 4: Miami se ukázalo v novém traileru, velikostí se vyrovná běžnému DLC

Legenda se vrací, Fallout 4 opět ožívá v dlouho očekávaném módu Miami. Ačkoliv pevné datum vydání zatím jeho tvůrci nezveřejnili, lákají nenasytné fanoušky zbrusu novým trailerem.

Autoři slibují rozmanitý svět a obsah ve velikosti regulérního DLC. V novém videu nabízí pohled na lokality, které prozkoumáme snad již velmi brzy. Jedná se o zcela novou oblast s vlastní hlavní dějovou linkou i vedlejšími úkoly. Dojde také na rozšíření systému reputace i dalších podobných prvků přímo souvisejících s hratelností.

Příběh se točí kolem nomádské frakce zvané Nuclear Patriots a otrokářů Sunshine Cove, kteří se snaží vybudovat Ameriku k obrazu svému za pomoci enklávy. Na čí stranu se přikloníte?

 

V aktuálním traileru vyrážíme na místo, které bývalo rájem. Miami se ale proměnilo ve zdevastovanou oblast plnou bídy a po krvi prahnoucích mutantů. To se ostatně nevymyká standardům, které si série Fallout léty vybudovala. Vlkodlaci nebo chodící aligátoři, to je havěť, kterou lze v novém módu dle libosti likvidovat luxusní čtyřhlavňovou brokovnicí. 

 
 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Fallout 4: Miami se ukázalo v novém traileru, velikostí se vyrovná běžnému DLC

Čtvrtek, 24 Září 2020 - 09:29 | MORPAK | Ach ta češtin.
Čtvrtek, 24 Září 2020 - 06:03 | Derryk | "Vlkodlaci nebo chodící aligátoři, to je...

Zobrazit diskusi