CDR.cz - Vybráno z IT

Fotbalové EURO nabídne i souboj sázkových kanceláří

PR článek
Mistrovství Evropy ve fotbale není vrcholem roku 2021 jen pro samotné fotbalisty nebo fanoušky. Pečlivě se na něj chystají i sázkové kanceláře, které si pro své zákazníky připravily nejednu zajímavou akci.

Fortuna rozdá 2021 repre dresů

Český tým má s evropskými šampionáty bohaté zkušenosti. Samostatná Česká republika zatím postoupila na každé EURO. Češi na něm nebudou chybět ani tento rok a kromě 26 hráčů může reprezentační dres obléct i několik tisíc fanoušků. A to díky sázkové kanceláři Fortuna, která si pro nově registrované zákazníky připravila 2021 národních dresů. Platit bude pravidlo, kdo dřív přijde, ten dřív mele. Pokud si na sebe také chcete navléct dres, který budou na EURO nosit Schick, Souček a spol., tak klikněte ZDE a využijte této akce přímo na webu Fortuny.

Nepůjde přitom o jedinou akci u Fortuny. Ta během EURO 2021 rozdá i 3 miliony korun v sázkařském maratonu. Stačí si během šampionátu (skoro) každý den vsadit a jste ve hře. Výhodou je, že tato nabídka platí pro všechny, můžete se tak zapojit, i když už účet u Fortuny máte. A aby toho nebylo málo, tak Fortuna přichází i s fotbalovým pavoukem. V něm se hraje dokonce o 20 milionů korun a jen jednoduše naklikáte, jak si myslíte, že celé EURO dopadne. Pak už jen čekáte, zda se trefíte. První pokus máte navíc zcela zdarma.

Soutěže k EURO nabídne i Tipsport a Sazkabet

Konkurence nespí a i ostatní sázkové kanceláře nabídnou během evropského mistrovství své vlastní soutěže. U Tipsportu si zahrajete tipovačku o 2 miliony korun, navíc při ní vyzvete Ondřeje Novotného s Janem Podroužkem z populárního podcastu Kudy běží zajíc. Vaším dalším soupeřem pak bude hlavní bookmaker Tipsportu Pavol Boško.

I když tedy kvůli koronavirovým opatřením letos v mnohých případech nebudou plné stadiony, tak si můžete být jistí, že si šampionát užijete naplno.

A to i díky sázkové kanceláři Sazkabet, která láká na tučný balík 3 milionů korun. Nerozdá ho ale v klasickém sázkařském maratonu. Kromě pravidelných sázkařů totiž budou odměněni třeba i ti, kteří trefí nejvyšší sázkový kurz. Každé mistrovství přináší i příběhy největších smolařů. A i na ty u Sazkabetu dojde. Nevyšel vám na dlouhém tiketu jen jeden zápas? Pak máte šanci na odměnu. Pobavíte se tak u fotbalového mistrovství a můžete vyhrát, ať už vaše tikety dopadnou jakkoliv.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.