CDR.cz - Vybráno z IT

Psychologická akční hororovka Hellblade oznamuje pokračování

První hrou oznámenou na čerstvě pojmenovaný Xbox Series X je pokračování veleúspěšné severské řežby s názvem Senua’s Saga: Hellblade 2. Podle slov Microsoftu má navíc být schopná využít potenciál nového hardware na úplné maximum.

Hellblade: Senua’s Sacrifice, tedy první díl v rozrůstající se sérii, se dočkal mnohých ocenění a nominací a zdá se, že druhé pokračování půjde v jeho šlépějích. V prvních dílech jsme se prodírali temným severským světem v roli psychicky nemocné Senuy a vyrovnávali se s jejími problémy.

Ve druhém díle se zdá být silnější a možná také šílenější a zdá se, že tentokrát možná po své cestě nebude kráčet sama. V traileru se kromě epické vikingské hudby a temné krajiny objevuje i větší množství postav, takže možná Senua tentokrát nebude po své cestě kráčet sama. Ninja Theory se evidentně od minulého dílu posunulo na úplně novou úroveň a další Hellblade vypadá na pořádnou AAA akci.

Datum vydání sice neznáme, ale vzhledem k tomu, že má hra vyjít až na novou generaci konzole Xbox, je jasné, že to bude někdy v průběhu příštích Vánoc. Jestli se tentokrát podívá i na další platformy již jisté není, ale Microsoft zatím neoznámil záměr odstoupit od své politiky vydávání veškerých her alespoň i na počítače.

Diskuse ke článku Psychologická akční hororovka Hellblade oznamuje pokračování

Pondělí, 16 Prosinec 2019 - 03:18 | Fox 25 | Tož pěkně to vypadá, krajinka jak na pohlednici,...

Zobrazit diskusi