CDR.cz - Vybráno z IT

Volkswagen kvůli zrušení salónu v Ženevě vytvořil interaktivní virtuální stánek

Automobilka Volkswagen se rozhodla vytvořit virtuální stánek podobný tomu na autosalonu v Ženevě, kde obvykle představuje své aktuální novinky. Je možné, že v budoucnu se budou další automobilky inspirovat.

Zdroj: Motor1

V letošním roce se všechny veřejné akce na celém světě ruší včetně kongresů, autosalonů nebo dokonce i olympiády v Tokyu. Pro automobilové fanoušky je každoroční Mekkou salón v Ženevě, který se letos měl konat 3. března a již tradičně zde měly být představovány nejlákavější novinky z automobilového průmyslu.

Některé automobilky alespoň využily již postavených stánků, aby natočily svá promo videa, kde nové modely oficiálně představí světu, podobně jako Koenigsegg se svým Jesko Absolut. Automobilka Volkswagen si s tím poradila po svém a vzhledem k tomu, že se nechtěla smířit se zavřenou bránou autosalonu, vytvořila si svůj vlastní virtuální stánek.

Zdroj: Motor1

Zastává totiž názor, že obyčejné video vám zkrátka ten neopakovatelný zážitek nevynahradí. Proto si každý může zcela zdarma prohlédnout kompletní stánek Volkswagenu na oficiálních webových stránkách.

Tento virtuální stánek je plně vybaven a nechybí zde ani pohyblivé točny, informační tabule nebo pohovky k odpočinku. K vidění je zde celkem 36 vozů, mezi něž patří model ID3, model Golf ve verzi GTE, GTI a GTD nebo T-Cross, Tiguan či Tuareg. Vzhledem ke zrušení dalšího autosalonu, konkrétně pařížského, se můžeme nejspíše těšit na další virtuální prohlídku a možná že se budou od Volkswagenu inspirovat i další automobilky.

Diskuse ke článku Volkswagen kvůli zrušení salónu v Ženevě vytvořil interaktivní virtuální stánek

Pátek, 10 Duben 2020 - 14:30 | XY | Vypadá to hrozně, nedá se to ovládat a běží to...
Čtvrtek, 9 Duben 2020 - 17:53 | Vojtech Nekvapil | Normální vizualizace návrhu stánku. Jen ji...

Zobrazit diskusi