CDR.cz - Vybráno z IT

Známe datum vydání Cyberpunk 2077. Jednu z postav si střihne Keanu Reeves

Letošní konferenci Microsoftu na největším herním veletrhu E3 uzavřela jedna z nejočekávanějších her současnosti, Cyberpunk 2077. Vývojáři sice neprozradili ze hry nic nového, ale i přesto se jim podařilo fanoušky něčím překvapit.

CD Projekt RED už si své pulibkum dávno získalo, když před několika měsíci ukázalo téměř hodinu ze hraní. Takovou nálož informací lze jen těžko trumfnout na jevišti, o které se tvůrci musí dělit ještě s další hrstkou studií, která si Microsoft přizval v rámci své letošní E3 konference. Ale i v těchto krátkých minutách nadělili svým fanouškům to, po čem jejich srdce prahlo, aniž by to tušili. 

Na konci předrenderovaného traileru se nečekaně ukázala nová tvář Cyberpunku 2077, Keanu Reeves, který vlastní účast posléze potvrdil naživo přímo na jevišti. Vypuštěnou upoutávku okomentoval krátkým proslovem, jak si pochvaluje spolupráci s CD Projekt RED a zopakoval základní premisu hry. Došlo i na pěkně improvizanou výměnu s fanouškem z publika (čas 6:01+). Především však prozradil datum vydání, které spadá na 16. dubna 2020.

Diskuse ke článku Známe datum vydání Cyberpunk 2077. Jednu z postav si střihne Keanu Reeves

Úterý, 11 Červen 2019 - 11:24 | Gaunter | Čakal som že bude skôr, ale ono to vlastne nie je...

Zobrazit diskusi