CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k #4 Nejočekávanější hry pro únor 2020: Postrach diablovek či staronový Wasteland

"Od které hry máte největší očekávání? [Únor 2020]"

Chybi moznost odpovedi: Zadna z uvedenych!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Wolcen jsem předevčírem zakoupil a na offline jede až překvapivě dobře :) Už jsem tomu věnoval nějakých 10h a definitivně lepší, než diablo 3.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dal jsem tomu tak 2 hodiny, a zatim teda moc nezaujalo. Levny klon Diabla, skil tree sproste vykradeny z Path of Exile, graficky - nic co bych si dovolil extra chvalit, postava pri pohybu "brusli" hur nez v Diablo2, visualni stylizace, pribeh, ukoly = jedno obri klise po tisicpadesate, originalita 0,nic, atmosfera ditto... Nevim, no - tohle u mne rozhodne lepsi nez D3 neni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Az na to, ze je to graficky nejpusobivejsi ARPG, vcelku i vlastne RPG soucasnosti, takze o "levnosti" nemuze byt rec. Mechanika boje je take mnohem dal nez diablo. Takovy spis odvar Divinity Original Sin se vsemi temi debuffy.

Co se tyce pribehu, je fajne, ze to neni obecna diablo sracka stylem ses osamoceny hrdina a zachranujes svet, ale ze tam jsou dobre vazby na ostatni postavy.

A posledni vec... PoE zvazovali drive takovy strom slillu, ale podle nich to pry bylo moc slozite, takze o vykradani nemuze byt rec ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Wasterland - to mě rozesmálo :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

WOLCEN

Docela bomba! Cry Engine vyuzit uzasne, mnohem lepsi prace, nez treba Warhorse s KC:D. 4K max detaily (akorat zbytecne AA vypnuto) na GTX1080 30-45FPS.

Akce super, zazivna, schopnosti dost zajimave, je jich spousta a modifikatory casto totalne zamichaji buildem.

Bugy - nektere pasivni schopnosti nefunguji 100%, obcas lag pri online rezimu i kdyz ping je maly. Obcas se rozjede zvuk/hudba a uz nenaskoci (beta tohle nedelala, coz me vede k tomu, ze je to zpusobeno syncem mezi servrem a klientem).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.