CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Apex Legends překonalo již za 3 dny hranici 10 milionů hráčů. Porazí Fortnite?

Apex Legends je fakt bomba z čistého nebe, ze světa Titan Fallu - to jest bezvadné mechaniky zbraní a pohybu. Špička ve svém žánru.

Apex je opravdu více než povedený, já jsem ročník 80 a bylo mi kolem 18 když přicházeli Unreal Tournamenty apod. Tohle mi přijde jako mix Unreal Tournamentu 3 - to jest skvělé mechanismy, chování zbraní apod. s toned-dowm Titan Fallem - bez double jumpu, titánů a běhání po zdích - ale s tím, že se dá vylézt i na dvoupatrový barák - tohle funguje strašně fluidně a bez glitchů, člověk si to musí vyzkoušet v trénink módu co si může dovolit - a je toho hodně. Slajdy - skluzy jsou parádní, člověk může i pálit ve skluzu. Prostě jste jak Tom Cruise v Edge of Tomorrow - jdete do toho znova a znova a zlepšujete se - a pak poprvé vyhrajete.

Je herní lahůdka jak je to všechno bezvadně svázané do jednoho velkého pytle zábavy na hodně dlouho hodin, adrenalinové zážitky na dlouhé dny hraní - a setkávání se s většinou dobrýma lidmi, kteří Vás nejednou vytrhnou ze spárů smrti v poslední desetině sekundy - po dlouhém 200 m sprintu za 19.80 s pistolí za pásem - třeba takhle se totiž v Apexu rychleji běhá.

Dlouho jsem pokoukávál po nějaké zábavné hře a tohle mě konečně po delší době uspokojilo. Hra je zdarma, ale přispěla k rozhodnutí upgradnout hardware na 1070 GTX SLI (přikoupil jsem druhou) + Freesync 2 AOC AGON 32" VA 144hz 1800R 6ms celkový input lag - http://www.tftcentral.co.uk/reviews/aoc_agon_ag322qc4.htm

Jede mi to tak 120 - 160 snímku v QHD (2560x1440) se vším na Low - kromě textur a jejich filtrováním, textury mám na max. (8GB insane setting). I na Low mi přijde hra vizuálně atraktivní. SLI jsem zprovoznil díky Profile Inspector a vnucením BattleFront 2017 profilu. Na radeonech to prý jede lépe.

Graficky to vypadá super i v 1080p aka full HD a člověk potřebuje na pohodlné hraní přibližně mainstream komp - nějaký RX580 nebo GTX 1060 si na full HD pochutná. Ale na netu je hodně návodů jak to rozchodit i na postarožním noťasu s dual corem a starší generací grafik - většinou na úkor hodně ořezaných detailů v dálce apod.

Jestli vás bavil Unreal Tournament, Quake 3 nebo Titan fall, tak nečekejte - budete v hráčském nebi - tak přísahám. Třeba se spolu potkáme v boji :-)

pár screenů - https://photos.app.goo.gl/3qupKt3jTqujpBS4A

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.