CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Apple iOS 7 - nové barvy a důležité volby k ruce

Dizajn jednotlivých aplikácii sa mi páči, ale tie ikony na homescreene.. panebože.. ešte dlho si na ne budem zvykať.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

V článku čtu asi dvakrát "změna... podobně jako... Android", u pár věcí osobně vidím, že je to podobné na Windows Phone, u ikonek na ploše mám pocit, že jsem si něco šňupl... Way to go!

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Designové prvky očividně kopčí jak z Androidu, tak WP, funkcionalitu pak jednoznačně inspiroval Android. Je dobře, že se ty stojaté vody iOS konečně trochu pohnuly, ale čekal jsem více, než jen pouhou snahu dohnat konkurenci.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Přibyla ještě jedna, pro mě důležitá, věc. Když se obrazovka popotáhne dolů, ne úplně odshora jako když se vysouvají notifikace, ale zkrátka kdekoliv na ploše, vysune se okénko Spotlight. Přiznám se že je to pro mě nejvítanější změna. S příchodem multitaskingu zmizela totiž funkce dvojitého stisku Home tlačítka, která právě na Spotlight přepínala. Takže se teď opět vrátila velmi rychlá možnost hledání, zejména kontaktů. při telefonování. Je to beta, takže i na iP5 se občas zadrhnou animace plochy, spousta programů v podstatě nejde ani spustit, například Google nebo Geocaching. Vlastně všechny aplikace které využívají celou plochu včetně horní lišty s časem a signálem.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.