CDR.cz - Vybráno z IT

Ubisoft prý tento rok nechá Assassin's Creed, nahradí jej Watch Dogs

Ac Syndicate 49
Četnost vydávání v sérii Assassin's Creed je už pomalu zaběhnutým vtipem, nad kterým se podivuje nejeden hráč. Internetem právě koluje nová informace, byť jen ve fázi zvěstí, že pro tento rok odloží Ubisoft svoji největší značku.

Zpravodajský server Kotaku včera informoval, že dle jejich zdrojů dojde letos k odložení série Assassin's Creed, která se tak vrátí až v roce 2017. Pro Ubisoft by to znamenalo první odklad za posledních 6 let, mezi kterými nabídla série vždy alespoň jeden hlavní titul (v roce 2014 dokonce dva najednou).

Zpráva nebyla vydavatelem oficiálně potvrzena, a tak se momentálně nachází ve fázi spekulací. Server Kotaku za sebou má nicméně (nechvalně?) známou pověst na poli úniků informací. Konkrétně v případě série Assassin's Creed byl jejich zpravodajský portál tím, který jako první neoficiálně informoval jak o Assassin's Creed Rogue (tehdy s pracovním názvem Comet), tak o Assassin's Creed Syndicate (tehdy s pracovním názvem Victory), tak i Assassin's Creed Unity

Pro tyto úniky se dokonce nachází na černé listině několika vydavatelů, což serveru ovšem nebrání si své informace získat jiným způsobem. Jejich zdroj, nad jehož věrohodností my můžeme samozřejmě jen polemizovat, jim aktuálně prozradil další klíčové informace o sérii Assassin's Creed i Watch Dogs.

Assassin's Creed by dle jimi získaných informací měl tento rok dostat (zasloužilou?) pauzu. Vrátil by se až o rok později. Ve vzduchu visí název Assassin's Creed Empire, opět spíš pracovní název, a zasazen by měl být do Egypta, čímž by se vývojáři zavděčili dlouholetému přání fanoušků. Předvánoční slot by tak byl letos uvolněn, a obsadil by jej Watch Dogs 2

WatchDogs-10WatchDogs-4WatchDogs-6

V souvislosti s egyptským zasazením je nutno si připomenout titul s názvem Osiris, jehož trailer před dvěma lety unikl a byl nejprve považován za reboot série Prince of Persia. Později však byl její vývoj pozastaven z neznámých důvodů. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Ubisoft prý tento rok nechá Assassin's Creed, nahradí jej Watch Dogs

Žádné komentáře.