CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Bitcoin se vrací: Vystoupal na 12 500 dolarů, růst má až ke 100 tisícům

Přesně tyhle články a "analýzy" jsou určeny ke zvýšení "hodnoty":) Jelikož bitcoin není závislý na žádném reálném aktivu, tak může růst až do nebe. Teda pochopitelně do doby, dokud budou přicházet nové ovečky, čili do doby, než s ním někdo bude chtít zaplatit a začne se jej zbavovovat;) Je to asi jak nákup předmětůve hrách, funguje to do doby než to lidi omrzí. Problém bitcoinu a hloupých lidí tkví hlavně v tom, že bitcoin kupují na burzách, které z principu neobchodujou reálně s bitcoinem, ale pouze virtuálně a oni jim věří, že jsou něčím ty transakce kryty. Burza vám prodá z placu milion bitcoinů do jejich virtuální peněženky, ani nemrknete a to za libovolnou cenu. Peníze vám ovšem vyplatí až když tyto neexistující virtuální bitociny bude chtít koupit někdo reálný za reálné peníze. Pokud to někomu přijde na hlavu a jako naprostý podvod, tak je:-) Ale díky té výhodě, že tyto burzy nikdo nekontroluje, protože nejsou součástí finančního sektoru a jedná se o stejný princip jak nákup mečů ve wowku nebo na bazoši, tak je vše v pořádku;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Zvláštní věc. Čím je někdo více mimo, tím má větší touhu snůšku totálních blbosti roztáhnout na několik odstavců. To je fakt síla .. fakt je potřeba na základních školách zavést hodiny finanční gramotnosti.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ou really? V čem konkrétně?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

obchodoval jsi někdy REÁLNĚ na burze, nebo přímo s BTC?...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ano. Ale opravdu reálně s reálnýma akciema, které jsou kryté jak majetkem společnosti, tak zákony. A teď o bitcoinu, myslíš si, že jakákoliv transakce na *(zde si doplň libovolnou BTC burzu) probíhá nad reálnými bitcoiny?:o) Viz https://www.blockchain.com/stats
Ta burza samozřejmě reálný bitcoin přijme, když si to řádně zaplatíš. A taky ti jej patrně vyplatí, pokud jich nebudeš chtít moc a dáš dvojku za transakci. Pokud lidi kupujou jako ovečky, můžou cenu hnát klidně k milionu dolarů za bitcoiny, které nemají;) Když jim někdo nabídne bitcoin, tak mu jeho prodej ochotně zprostředkují. No a pokud by se našlo hodně lidí, kteří by chtěli bitcoiny skutečně převést (=do oficiálního blockchainu), tak cenu sníží a zase jim začnou přitékat nové a nebo to prostě zabalí, jak se stalo už mnohokrát. Já tady nebrečím nad tím, že se nedá krátkodobě zaspekulovat a vydělat, jen nad tím, jak jsou lidi hloupí, že drží něco, co je bezcenné, dávají si hypotéky na baráky, aby nakonec skončili s holou prdelí, protože bitcoin, nejenomže není ničím krytý a nic nevydělává, ale dokonce propaluje zbytečně ohromné množství energie. A někdo to zaplatí ..... a budou to ti, kterým nakonec bitcoin zůstane jako horký brambor;) To je matematika a ekonomika základní školy. Je to prostě jen hra s reálnými penězi, asi jako meče do WoWka ......

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak jste nám sáhodlouze vysvětlil to, co tu všichni chápou, tedy že i u Bitcoinu, stejně jako u čehokoliv jiného, platí zákon nabídky a poptávky. Když je více nakupujících, cena stoupá, když je více prodávajících, cena klesá.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nepochopils .....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty jsi neobchodoval nikdy s ničím. Jsi malé prolhané děcko které nechápe elementární ekonomické záležitosti. Ta snůška naprostých absurdit které jsi napsal o burze ukazuje že za sebou nemáš ani střední školu.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jenže u BTC je to jen nabídka a poptávka. Nemá krytí, ani další atributy cených papírů nebo měn.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jedním z nejběžnějších krytí je i ve světě akcií krytí důvěrou. Když se podíváte třeba na akcie Tesly, jejich tržní cena je přibližně na desetinásobku vlastního jmění společnosti, když se podíváte na akcie startupů, opět nejsou kryté nějakým majetkem společnosti, ale jen vírou v to, že společnost to v budoucnu někam dotáhne a bude vydělávat, pochopíte to.
Čím je krytá hodnota zlata? Ročně se ho vytěží asi 10x tolik, než se použije v průmyslu. Kdyby si lidé přestali myslet, že má zlato nějakou cenu, nemusíme stovky let vytěžit ani gram a stále nám to na to průmyslové využití stačí.
Čím je krytá hodnota uměleckých děl a spousty jiných věcí? Čím je kryté to, že stejná nemovitost umístěná na jednom místě má stonásobnou hodnotu než na jiném místě?
Tím nechci říkat, že je důvěra lidí v BTC správná, ani to, že bych mu já předvídal nějakou skvělou budoucnost. Jen to, že myslet si, že když něco nemá jiné krytí než důvěru, mělo by to být bezcenné, je dost krátkozraký pohled.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Podstrkáváte mi a polemizujete s něčím, co jsem neřekl. Tomu se říká manipulace.
Napsal jsem že BTC nemá "krytí, ani další atributy cených papírů nebo měn". Možná zjistíte, že nejsou kryté jenom důvěrou a vírou.
Jsem skeptik, haló okolo BTC mě přimělo, abych se trochu dovzdělal, a pokud jde o budoucnost BTC jsem skeptický ještě víc. Obvzlášť, když se ukázalo, že spousta údajných skvělých vlastností BTC bylo jen PR a vlhké sny (nezávislost, neovlivnitelnost, ... ). Třeba nahrazení "tradičních" měn a že konečný počet mincí je to pravé. Jenže to neodpovídá růstu ekonomiky. Měna která objemem nedokáže následovat ekonomiku zpevňuje. Měnu, která zpevňuně nebudou používat kupující k nákupům a budou ji držet. Tohle dostal BTC do vínku a vede k současnému stavu, že se minimum transakcí dělá kvůli nákupu, a většina kvůli jen obchodování s BTC.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Problém je ten, že akcie kryjí reálnou firmu která produkuje produkty nebo služby.
Zlata se sice těží hodně ale poptávají to firmy nebo lidé kteří z toho mají užitek. Z Virtuálních měn nemá fyzicky užitek nikdo.
Přirovnání k nákupům ve hře je velice trefné.

Na druhou stranu, ať si lidí utrácejí za co chtějí, za barevné pixely, virtuální peníze nebo za zlaté šperky. Raději si koupím užitečnou věc ze které mám radost, než skiny a virtuální měny. :) Ale neodsuzuji ty kteří to mají jinak.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Storj, Elastic, SiaCoin, Golem ... a desitky dalsich koinu dokazuji, ze se vyjadrujes o necem, cemu nerozumis.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Kámo, bavíme se o bitcoinu, který jen páli energii naprosto k ničemu, užitek zcela záporný, reálná hodnota rovna nule. Já mám sice jen dva roky ekonomky, kterou jsem si střihl ke skutečné VŠ, ale i tak mi přijde směšné, kolik je tu totálních neználků, kteří fakt věří na budoucnost bitcoinu. Jak tu kdysi ještě Ježek psal, že před pár lety jste celý víkend těžili 77000 BTC, aby jste si koupili pizzu, dnes by jste si za to koupili půl temelínu. Celý BTC a kryptoměny jsou živeny spekulanty, co pitomečkům říkají, jak jsou banky špatné, že blockchain je nový Bůh a podobné kraviny. Přitom tím, že je to fakticky devalvační "měna", tak dochází akorát k nárustu, čili bohatí budou ještě bohatší a chudí budou jen chudnout. Samozřejmě za předpokladu, že by bitcoin začal někdo brát vážně. Ale už jen ten oxymorón, kdy tu někdo tvrdí, že na bitcoinu vydělal, dokazuje, že jej má jenom jako komoditu pro směnu s REÁLNOU měnou, které věří. Jinak by pro něj měl bitcoin stále stejnou cenu. Kdyby rohlík stál 1.9BTC, tak je to ještě v pořádku, ale cena rohlíku v BTC je pouze odvozena od koruny, takže už jenom tento samotný fakt dokazuje, že tomu nikdo nevěří a ze zde diskutujících tomu rozumí možná tak jeden, dva lidi. Ostatní jsou analfabeti, co kritizují Babiše za vysoký státní dluh, přitom vůbec neví, že o dluh nejde a podbné věci. Čili mají nulové povědomí o ekonomice a budou poučovat o ekonomice, to mi přijde legrační.
Najděte si Paula Krugmana, co si myslí o BTC. Je to nositel Nobelovky za ekonomii. Asi úplný noob v porovnání se zdejšími vizionáři jako Obermaier, umělecký elektrikář Zogotovic Zoiberg a podobné figurky;)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pokud se bavime o bitcoinu, bavime se o celem cryptu. Stejne jako by ses chtel bavit o dolaru ( coz je ta mena, ktera teda nema vubec zadnou hodnotu, protoze se ani netezi, ale staci kdyz FED dostiskne dalsi mince, nebo banka vyda dalsi pujcku, to jsou skutecne virtualni penize z niceho, pokudu si studoval ekonomku dva roky, tento fakt jak vznikaji penize musi byt znam a to ze vetsina penez je "kryta" jen hypotekama a dalsima pujckama, coz myslim ,ze vsichni vime jak to dopada ) a ignoroval ropu. Nicmene ty vysokou nemas, protoze neumis pracovat s informacemi a je vylozene zbytecne vynalozena energie ti vyvracet tyhle noobovsky zvasty z novinky.cz. Krugman dostal nobelovku za vlezprdelkovani a zadoneni u slavych jmen, jeho prinos v jeho oboru je takrka nulovy. Nobelova cena za ekonomii ma uz dlouho dobu stejnou vahu asi jako nobelova cena za mir. Nehlede na fakt, ze krypto mu chcije do ksichtu, tak je jasny, ze se mu to nelibi. A precti si btc whitepapery, pak pochopis proc je PoW nutny a je cim dal evidentnejsi, ze to byla dobra volba, kdyz se to nelibi tem co by radi btc zlikvidovali. A prosim, na jaky burze si prodaval tech 200 BTC ? Vazne by me to zajimalo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jsi přesně ten, o kterém jsem tu mluvil. Nulové ekonomické vzdělání;) Ale na to ani ekonomické vzdělání nepotřebuješ, stačí selský rozum. Běž raději protestovat proti demokracii na milion chvilek, to je tvá cílová skupina anarchistů a polointeligentů, kteří nechápou principy demokracie;)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A na jake burze si teda prodal tech 200BTC ty chytroline ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jinak, pro tvou informaci, vše je řízeno obchodními roboty, kteří spekulujou na rozdílných cenách na jednotlivých burzách, takže nějaký větší zásah a celé se to zblázní a jde do kytek. Což byl třeba tento příklad, šlo o coinbase, kdy měli dokonce hodinový výpadek, jak se celá panická robotická mašinérie rozběhla napříč platformama. Samozřejmě, že ti nedovolí prodat takové množství BTC, musí jít o distribuovaný "útok". Na to už přišli, že ti nedovolí prodat z jednoho účtu víc jak pár BTC, protože by burza klesla v době, kdy to není naplánované;) A samozřejmě, že celý kurz bitcoinu je velmi dobře plánován;) Tím, že nedrží skutečné bitcoiny, tak musí plánovat velmi dobře, kdyby náhodou někdo chtěl převést "reálné" bitcoiny do veřejného blockchainu, ale to je asi jako vysvětlovat deskriptivní geometrii tučňákovi .....

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nebo jako vysvetlovat funkci crypto burzy debilovi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A stejně to funguje i s cennými papíry na burze a penězi v bance. Dokonce se tvému popisu odborně říká "run na banku" a je to opravdu problém.
Cena bitcoinu není spekulativní. Spekulativní je obchodování s ním. Cena je závislá na nabídce a poptávce, stejně jako cena rohlíku na krámě. Prostě je to komodita, stejně jako měď, kterou když si koupíš na burze, tak nikdy neuvidíš - koupíš si jen "poukaz" - burza cenných papírů žádnou měď nemá. Hodnotu to má takovou, jakou jsou spekulanti ochotni nabídnout. Za mědí je sice něco hmatatelného, ale to je tak jediný rozdíl. Jenže třeba taková píseň taky není moc hmatatelná a svou cenu prostě má.
Veškeré transakce na burze a v bance jsou virtuální a vyrovnávají se v okamžiku, kdy "opouštějí" onu burzu nebo banku. Například v bankách je používáno o mnoho víc peněz, než ve skutečnosti existuje - závisí to na povinných minimálních rezervách.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak jsem ten článek našel https://diit.cz/blog/na-kratkou-chvili-mel-bitcoin-hodnotu-3000-dolaru
Ježek byl jaký byl, ale v tomhle měl pravdu. Něco, za co jste si před pár lety koupili jednu pizzu a dnes by jste pořídili dopravní letadlo, je zcela jasně naprosto minoritní záležitost. Už jenom z tohoto prostého důvodu, to nikdy nikdo (kdo bitcoin nevlastní), jako žádnou komoditu nepřijme. Lidi to prostě budou ignorovat. Bitcoin stojí a padá na důvěře pár lidí a tím pár myslím v celém měřítku vysloveně jen hrstku lidí, kteří drží virtuální hodnotu svou důvěrou. Narozdíl od dolarů nebo zlata, které tu někteří přirovnávají k BTC (OMFFFG!), jsou tyto komodity dobře kryty a nebylo možné si je před pár lety vytěžit na zahradě nebo vytisknout v libovolném množství. Ale vysvětluj to pitomečkovi;) Je to stejně jak s mečem do Warcraftu nebo uměním, hodnotu to má pro 0.00000001% lidí. A pokud nenajdete někoho, kdo vám to smění za něco, čemu věří cca 100% lidí, tak máte jen bezcenný obraz Pollocka, za který jste utratili 3 miliardy, mohli jste si koupit pětistovku RollsRoyců, ale pokud nenajdete nikoho, kdo vám toho Pollocka vymění za něco užitečného (třeba ledvinu:), tak máte jen hezký rám s hnusným obrazem, který si nedáte ani do obýváku:o) A přesně takhle funguje bitcoin. Stejně jako nad Pollockem si nad ním může Zogotovič honit péro, což pro něj možná hodnotu má (to nezpochybňuju), ale to je tak asi všecko. Pokud/až přestanou do bitcoinu přicházet nové ovečky, tak nastane willie coyote moment, kdy letadlo/ponziho podvod skončí. Stalo se to nesčetněkrát a jen hlupák tohle nevidí.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Zkratim to, si proste kreten.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Je to jediný člověk co tu argumentuje a vysvětluje svůj názor. Ty a tobě podobní tu jen nadáváte ale žádná pořádná obhajoba.

Jdi si prodávat tisíciny bitcoinu do virtuálního světa a neotravuj...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Je to možné, že je jediný. Jenže přestože má relativně správné přirovnání, tak mu zjevně chybí znalost o tom, jak to v ekonomice funguje. Až dojdou ovečky, které nebudou kupovat "cokoliv někde" tak ten business prostě skončí. Nejenom bitcoin. Konkrétně v bance - až si všichni lidi budou chtít vybrat všechny svoje peníze, tak tak banka zkrachuje. Až lidi přestanou obchodovat měď na burze cenných papírů, tak ten nástroj prostě skončí. Když přestaneme kupovat rohlíky, tak se přestanou vyrábět. Nevidím důvod, proč by zrovna bitcoin měl být jiný. Prostě skončí, až ho lidi přestanou brát jako symbol nějaké hodnoty. Stejně jako například plátno.
Poukazovat na to, že za bitcoinem nestojí nic hmotného, je hloupost. Hrát si na proroka na základě zjevného (bublina jednou určitě splaskne) a snažit se to podpořit informacemi vytrženými z kontextu a zjevným nedostatkem znalostí, navíc se sebestředným pohledem na celou věc je … řekněme dětinské.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ale ten jeho nazor je picovina a argumentuje blbostma, tak je to kreten a ty taky.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

To není žádný názor to je naprostá snůška ekonomických absurdit které jsou často přesně opačné než je realita. Kupříkladu vysál jsem pár miliard a cena poklesla. Ve kterém vesmíru se tohle stane? Hlupáček si myslí že burza obchoduje s BTC které nemá k dispozici. Hlupáček si myslí že může někdo manipulovat s hodnotou BTC jinými způsoby než nákup a prodej,. To nemá ani cenu v tom pokračovat. S debilem a jeho smyšlenými argumenty je to jen ztráta času.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mozna te to prekvapi ale na BTC burzach se opravdu obchoduje s realnymi coiny. Koupil sem btc, preved sem btc do svy penezenky. Smenil sem BTC za altcoin, preved altcoin do sve penezenky. A tyhle smeny jedu uz od roku 2013. Dostat coiny z burzy neni problem a poplatky maj jasne dany. Burza co pouzivam ted ma na vyberu bitcoinu poplatek 50 000 satoshi, coz aktualne je par dolaru (nebo 150 korun). Za vklad se nic neplati.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

"Mozna te to prekvapi ale na BTC burzach se opravdu obchoduje s realnymi coiny". Myslíš? To, že jsi to udělal ty, neznamená, že to dělá každý. Nebo myslíš, že bitcoin zvládne ty tisíce transakcí za vteřinu, které se na "burzách" uskutečňují?;))))) https://www.blockchain.com/stats

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pan je expert. To si mel napsat rovnou ze vubec netusis o cem pises. Burza transakce normalne zuctovava a v ramci uctu zakazniku dochazi k patricnym zmenam zustatku. Jiste ze se tohle nijak na blockchainu neprojevi. Vis kolik by takovej nesmysl stal na poplatcich ? K prevodu v ramci crypta dochazi az kdyz uzivatel zazada o vyber a ten poplatek co burza uctuje je pouzit na zaplaceni dane transakce.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

WOW, napsal jsem snad něco jiného. Přesně tohle píšu, že nedochází k transferu bitcoinu do blockchainu, takže burza může prodat bitcoinu kolik chce, byť je vůbec nemá ....

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Na decentralizovanych burzach tomu tak neni, skutecne se to ukalda do blockchainu a do konce roku vsechny velke burzy prejdou na DEX, lepsi skalovatelnost a predevsim security.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nehlede na fakt, ze vetsina burz ( tim nemyslim, nejakou radoby sracku napsanou v php za dva vecery co se snazi udat prasivy shitcoiny provozovanou ruskym pubertakem, takze nekym podobneho veku jako ty ) maji coiny alespon v cold storage, rozdelenou do vice penezenek, tak stale nerozumim tomu, ze to je virtualni. Spis si myslim, ze si proste jen kecalek, co mu za chvilku zacnou prazdniny. Nebo nakej idiot z partners co napise jeste par podobne debilnich prispevku a pak zacne nabizet sporeni s burinkou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty ses dobrej mimoň. Ta burza ty coiny samozrejme ma. Aby sem na ni mohl zacit obchodovat, tak musim tam ty coiny nejdriv musim poslat. Na penezenku, ktera je v drzeni ty burzy a ktera se aktivne pouziva k vyplaceni coinu, kdyz nekdo zada vyber. Ze se to deje jde jednoduse zkontrolovat tak, ze se clovek koukne na pohyby coinu na dany adrese. To je v blockchainu hezky videt...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Na decentralizovanych burzach, kam stejnak vsechny velke burzy smeruji ano.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

You were saying? ...... Vycucl jsem 200BTC jen tak z legrace a pokles 20% během půl hodiny. Opravdu měna budoucnosti;)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Ty určitě. Tys je vycucl tak mamince z cecku.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Keep dreaming debilku;)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Na jake burze si "vycucl" 200BTC ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak kde ty obchodni magu a ekonomicky experte ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ten idiot ani základní ekonomickou mechaniku, že když vycucne cena musí zákonitě stoupnout. Marný boj s blbcem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No spis s nejakym pubertakem co ma rad bajky a povesti, protoze si dost plete pojmy s dojmama a to ze to je dement je jako bonus.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je ale blbost tenhle komentar. Jedina burza, ktera muze prodat milion bitcoinu jen tak, aniz by je mela jsou platformy jako plus500, iforex a dalsi sracky. Je to podstata CFD burz, coz je presny opak bitcoinovych burz jako je coinmate, coinbase, binance nebo bittrex,.... kde probiha skutecny nakup a koiny si muzete prevedst na svou sokromou penezenku, coz je i doporucovane z duvodu bezpecnosti. CFD burzy oproti tomu delaji vicemene to co popisujete, ikdyz to popisujete jako devitelite decko, spekuluji na cenu a nic nekupujete ( takze jak sem se docetl, ze kupujete akcie, tak pokud pouzivate stejnou platformu, pro koupi btc jako pro koupi akcii, coz si myslim, protoze takovehleho debila by ke skutecnym akciim nepustili, tak ve skutecnosti nemate ani zadne akcie, ale jen si myslite, ze mate akcie, vlastne je to podobny princip, jako sazeni na sportovni zapasy ). A uz dlouho diky AML a KYC to neni jako nakup mecu ve wowku, protoze prave diky KYC a AML tyto burzy jsou soucasti financniho sektoru a jsou kontrolovane.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

AMD zkupuje bitcoiny, protoze potrebuje nalakat tezare na nakupy jejich novych grafik, ktere si jinak nikdo nekoupi.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Proc amd ? Proc ne nvidia ? Ta nepotrebuje udat rtx ? ;) Kazdopadne leto bude opet horke...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tady to je sam makleř a genius podle komentu některých o btc vědi jen ze správ a tiše zavidí že nemaji ani 0.001 btc :) pro zdejšího genie který obchoduje z akciema i když si myslím že tak leda ve snu ! ani akcie nejsou ničím kryte ! akciovka skrachuje a máš z akcii akorát předražený hajzl papír :))) u všecho platí pokud lidi z tím chtěji obchodovat tak cena poroste (jednoduše řečeno)
jsou jedinci kteří jsou doslova naočkaváni aby na btc a jiné virtualní mněny hazely špinu a šiříly lži ! bude to dělaji že jsou blbí nebo jsou za to placeni ! proč ? protože na virtualníma mněnama nemá skoro nikdo kontrolu a to vadí bankám státum atd !
co se týká "nové" mněny na FB tak to je vtip ! problem tyhle mněny je že jde o uzavřený system ! a do chainu mužeš nahlednout jen za šilený poplatek !!! navíc jediny kdo tuhle mněnu muže ovlivnit je sam FB tak že za mně je to k ničemu ! tedy jen hlupe/dementní FBovce na tohle mužou skočit :))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A ty neumíš ani češtinu. Tak jaký přínos může mít tvůj komentář?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

a hele další tydíít co :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ani neumíš kliknout na tlačítko "Odpovědět" aby jsi udržel vlákno. Navíc je barevně odlišené aby ho našel i mentálně retardovaný.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

seš okap :) více z takovým jako ty nemá cenu bavit !

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Proč jsou všude pouze návody jak bitcoin koupit, ale nikde ani zmínka o tom jak bitcoin výhodně prodat - legálně, spolehlivě a za aktuální kurz přeměnit na peníze poslané na bankovní účet?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Najdi si treba bitcoinomat, jsou dnes uz na kazdem kroku, nebo v hospodach kde maji na eet storyous pokladnu, ktera umi prijimat btc platby, nebo si zridit wirex kartu a platit se da pak vsude. Jak je libo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bitcoin dominance je jiz na 70%.. https://cryptosvet.cz/kurzy-kryptomen-seznam-kryptomen/
Kam myslíte, že až půjdeme? Takhle před halvingem altcoiny budou nejspíš na minimu :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.