CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k CDR SecUpdate za 27. týden – Cisco sleduje uživatele. Jaké to je hacknout sirénu ohlašující tornádo či vojenský útok?

To je pěkný :-D Nakonec se opět osvědčuje, že stará dobrá siréna na kliku je k nezaplacení :-)
- Nepřijde Vám občas taky, že jsme i s tou vší naší (ne)možnou technikou sto let za opicema? A naopak naši dědové - s ovcí, která automaticky krásně poseče zahrádku, nemusíte ji řídit, plnit benzínem, sama si najde trávu a navíc je z ní vlna a pěkná pečínka - byli o hodně napřed? ;-)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jojo, je to tím, že tady lidi málo hulej :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Až si budete v létě chtít hodit na trávník sečený ovcí deku a lehnout si na ni, pochopíte, proč se pro sečení okrasného trávníku používají složitější technologie.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nemůžete brát podanou částečnou informaci jako všeobjímající status quo před sto lety. Praděd měl jistě i kosu a ve většině regionů ani nejsou ovce nějak výlučně chovaným druhem.
Navíc zmíněné ovce v automatickém režimu rozbahní zem okolo bodů zájmu, jako je napajedlo nebo cesta s turisty. Proto se pro optimální výsledek musejí hnát.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

No a v konečném výsledku praděd asi moc času na natáhnutí se na deku neměl :-)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jo Cisco - to je ta firma co řve jak protržena, aby MS otevřel protokol Skype? Proč asi? Aby mohli více a lépe špehovat? Je mi z nich zle!

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jako americka firma dost mozna MUSI. Nedivil bych se, kdyby cekali zajimava prekvapeni i ve "vetsich" CISCO produktech, pres ktere urcite tece zajimava cast internetu ...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.