CDR.cz - Vybráno z IT

GOG oživil českou herní legendu Hidden & Dangerous se všemi díly

Hd 1
GOG do své distribuce zařadil legendární českou sérii Hidden & Dangerous a cena se drží nízko. 2K Games navíc přidává speciální slevy, levně teď seženete i další unikátní tituly.

Patříte mezi milovníky staré dobré herní klasiky? Pak nemusíte vyrážet do světa, klidně zůstaňte v českých luzích a hájích. Tuzemští vývojáři mají na triku celou řadu úspěšných titulů s mezinárodním úspěchem. Vzpomenout můžeme první Mafii, Vietcong, EuroTruck Simulator, Armu nebo válečnou sérii Hidden & Dangerous.

Právě poslední zmíněnou záležitost teď konečně v rámci své digitální distribuce nabízí server GOG. Jaké přináší výhody? Originální tituly pořídíte rychle, levně, ale hlavně s garancí, že vám poletí na dnešních operačních systémech. GOG.com (dříve Good Old Games) navíc staví svou strategii na tom, že veškeré hry nabízí bez DRM ochrany.

Hd 3Hd 4

Aktuálně tedy do nabídky zařadil oba dva díly akce Hidden & Dangerous, a to včetně jejich rozšíření. První díl i s datadiskem Fight For Freedom (vylepšuje rozlišení, přidává editor map) hledejte jako Hidden & Dangerous Action Pack, zaplatíte za něj 151 Kč. Titul si zahrajete na Windows Vista, 7, 8 a 10.

Na stejných systémech, rozšířených ještě o Windows XP, můžete spustit i druhý díl a jeho rozšíření Sabre Squadron, který přinesl až devítku nových misí. Nabízí neutuchající dávku akce, ale rozhodně ne bezhlavé. Dojde i na pečlivé taktizování. Ve které jiné hře si můžete detailně sestavit jednotku a vybrat jí dílčí vybavení pro potřeby daného úkolu? Na GOGu tuhle pecku najdete pod jmenovkou Hidden & Dangerous 2: Courage Under Fire, vyjde vás na 243 Kč.

Hd 2

Díky 2K Games, které vlastní na sérii Hidden & Dangerous práva, navíc seženete i další hry z portfolia tohoto vývojáře s výraznou slevou. Speciální časově omezená akce zahrnuje tituly jako X-COM, Civilizace nebo Railroad Tycon. Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku GOG oživil českou herní legendu Hidden & Dangerous se všemi díly

Pondělí, 27 Únor 2017 - 12:05 | RedMaX | jj HD2 a Vietcong byly dodnes nedostizitelny hry...
Pondělí, 27 Únor 2017 - 12:03 | RedMaX | Nikdo nepopira, ze je to kvalitni hra, ale stara...
Neděle, 26 Únor 2017 - 01:47 | roob | skoda ze namiesto H&D3 vydali nehratelnu armu...
Sobota, 25 Únor 2017 - 23:06 | Chupas | Naprosto úžasné hry. Jedny z mála, kde měl batoh...
Sobota, 25 Únor 2017 - 16:54 | Srandista | Nechapem, ako moze byt niekomu 243 Kc za kvalitnu...
Pátek, 24 Únor 2017 - 17:47 | RedMaX | "Na GOGu tuhle pecku najdete pod jmenovkou...

Zobrazit diskusi