CDR.cz - Vybráno z IT

Chcete darovat originální dárek? Překladač Vasco Translator V4 bude to pravé!

PR článek
Zase další jubileum, výročí nebo narozeniny? Už vás nebaví vymýšlet, co darujete? Máme pro vás tip! Okamžitý překladač každému ulehčí cestování nebo pracovní meetingy. Mluví jako rodilý mluvčí a překládá i vyfocený text.

Potřebujete zabodovat překvapivým dárkem k důležitému výročí u své drahé polovičky? Chcete potěšit své rodiče, kteří chtějí cestovat, ale neumí žádný cizí jazyk? Nevíte, co koupit ke kulatinám vašemu dlouholetému příteli nebo kamarádovi, který se zajímá o inovativní technologie? Pokud jste odpověděli alespoň jednou „ano“, mohl by se vám hodit univerzální překladač od polské společnosti Vasco Electronics.

Zařízení Vasco Translator V4 je taková malá kouzelná krabička, která umožní obdarovanému mluvit s lidmi v jejich rodném jazyce téměř po celém světě. Rodiče, babičky, dědečci nebo známí už nebudou muset řešit jazykovou bariéru, neboť budou překládat s výslovností rodilého mluvčího. Stačí jen stisknout tlačítko a překladač jim umožní mluvit plynně až 76 jazyky.

Darujte okamžitý překladač Vasco Translator V4 a vaše rodina, známí nebo přátelé budou moci bez problému například pracovat v zahraničí nebo rozumět svým kolegům v práci, kteří mluví jinou řečí. Samozřejmě jim může zařízení dobře posloužit i při jiných příležitostech. Samotný překlad probíhá velice rychle a velkou výhodou je, že dotyčný nebude muset řešit roaming.

Nejnovější model elektronického univerzálního překladače Vasco Translator V4 zaznamenal úspěch již při svém představení na veletrhu Consumer Electronics Show (CES) v roce 2023. Kdo ho vyzkouší, nebude litovat.

Hlavní funkce překladače Vasco Translator V4:

1. Neomezený internet zdarma na celý život

Díky vestavěné SIM kartě můžete překladač použít kdekoliv, kde máte k dispozici příjem mobilního signálu. Nepotřebujete Wi-Fi ani mobilní telefon. Stačí si zapnout Vasco Translator V4 a začít překládat! Bezplatný internetový přístup funguje v téměř 200 zemích světa.

2. Překladač textu z obrázků

Vyfoťte si ceduli, jídelní lístek nebo noviny v cizím jazyce a přeložte je snadno do svého mateřského jazyka během několika sekund.

3. Podpora 108 jazyků

Univerzální překladač vám umožní dorozumět se s více než 90 % světové populace. Hlasový překlad zvládá 76 různých jazyků, textový překlad 90 jazyků a obrazový překlad dokonce až 108 jazyků. Nechybí samozřejmě ani čeština a slovenština či méně známé dialekty a jazykové variace.

4. Nejlepší výslovnost na trhu

Přeložený text je vyslovován nahlas rodilým mluvčím. Poslechem překladů se můžete naučit správnou výslovnost.

5. Snadné a intuitivní použití

Abyste mohli Vasco Translator začít používat, nemusíte nic kupovat, nastavovat ani instalovat aplikace. Stačí ho vybalit a začít používat. Okamžitý překladač je tak skvělým tipem na dárek například pro některého ze členů vaší rodiny nebo blízkého kamaráda.