CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Dodávky do Ruska pozastavuje také LG, mezeru na trhu možná zaplní Čína

Možná?! :)))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

lepší by bylo, kdyby mezeru zaplnili domácí výrobci.

Vyměnit jednu ekonomickou závislost za druhou, je jako nahradit alkoholizmus fetováním.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Jedině až půjde lednička vyrobit kladivem na kovadlině z kusu nekvalitní ruské oceli, protože nic jiného Rusáci bez západních technologií a produktů vyrobit nedokážou, kremlobote.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

bláboly, ty proamerický vlastizrádče.

Jen z hlavy mně napadá Atlant, a to je ryze Běloruský výrobce. Dělá ledničky vyšší střední třídy za cenu nižší střední. Škoda, že kvůli clům, embargům a problémy se servisem nedováží k nám, protože za 10 tisíc by bylo možno koupit ledničku, co Electrolux prodává za skoro dvojnásobek. V Rusku jsou pak nejméně tři výrobci, ale jsem líný je pro hovado tvého formátu dohledávat.

Jak nekvalitní je ruská ocel si pak taky dohledej na youtube, na kanálech s hydraulickým lisem. S přehledem strčí do kapsy nejen oceli SSA, ale celého světa.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Víš proruský osle kde odkud pocházejí termostaty pro drtivou většinu ,,ruských ,,lednic? A co takový kompresor?:))) Bez západu bude Ivan strkat svoji klasickou večeři,tedy smradlavou rybu v novinách max za okno:)))I když teď se spíše Ivan popere o cukr a pude spát s prázdným žaludkem...
Ovšem co by neudělal pro jednoho zakrslého masového vraha že? A zatím Rublík padá a padá:)))
Jediné co stojí za něco je Litevský Snage,a kde že je Litva? Že v NATO?:)))
A jinak ruský mužíku.Jak může být někdo pro americký vlastizrádce když USA jsou naším spojencem? :))
A že by si US Army smázla ty ubožáky kteří se vydávají na za ruskou armádu jako nic.Do týdny by byly Abramsy v Moskvě.Ale on by bohatě stačil Polák který by hnal ruskou sebranku až na Sibiř.Prý NEPORAZITELNÁ ARMÁDA:)))

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Z Ruska

Rubl po útoku Západu v únoru se stabilizoval, takže nepadá.

To, že debil, jako ty neví, jak vyrobit tak primitivní součástky, jako je termostat nebo kompresor neznamená, že to neumí lidé. Musíš rozlišovat davidM = neužitečný debil, člověk = užitečný tvor.

SSA nejsou náš spojenec. Už sám Kissinger, jeden z posledních opravdových amerických diplomatů prohlásil (volně cituji): "Amerika nemá přátele, jen zájmy". Jinak vztah ČR a SSA by se dal definovat jako vazal vazala (SRN) lenního pána. Jsme pro ně takové hovno, že o tom se Sovětům ani nesnilo, mít takového pucfleka.

JJ, tak mazej. Můžeš tam naklusat legálně a mužika hnát až za Ural. Zatím jsou amigos z Rusa dost posraný, když se neodvážili dodat ani Polské stíhačky ani Slovenský S-300 a místo toho ponoukal ty své ratlíky, aby to udělali za ně. A velkohubé Polsko se nám taky tak nějak posralo, když zjistilo, že je amíci v tom nechají s přehledem vykoupat samotné.

Tuhle chybu, kterou tu předvádíš, myslet si, že Rusko je obr na hliněných nohou, udělalo už pár, na rozdíl od tebe pořádných, vůdců a zuby si vylámali. Ale historie se opakuje, tupí dementi si myslí, že Rus je slabý a už vyzývají politické "jelity", aby ho vzali holí. Pak se budete divit. Nebo spíše bulet.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Myslíš tu ,,stabilizaci,, v podobě 100 Rublů za Dolar a raději naplno neotevřená Burza? Tak to potom jo:)))
A podívej, PRORUSKÝ ŠVÁBE a to se omlouvám tomu tvorečkovi který je mnohem příjemnější než odporný Rusák kterého nenávidí celý svět,tedy mimo takové velmoci jako Severní Korea a Venezuela a ne ČÍNA se na krachující ruský ŽEBRÁKOSTÁN vykašle,tedy spíše počká až Rusko krachne a celé ho koupí.Už se učíš čínsky? Rusáček jí bude brzy potřebovat:)))
Amígos se smějí jak Rusák dostává na PRDEL a dochází mu vojáci vhodní na dezerci:))) Když již Čečenci stojí za prd v boji,za střílení ruských zmrzlých hladových DEZERTÉRŮ se hodí více jak dost...
Každý den - 1000 vojáků,jak dlouho to bude trvat než se totálně ,,slavná ruská armáda,,zhroutí?
Ale Rusko jako mocnost v počtu SUCHÝCH ZÁCHODŮ URČITĚ zůstane,neboj:)))
A třeba se dočkáš i základny USA na našem území,to ti rupne cévka definitivně:)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Termostaty do lednic? No přece z Číny! Rubl se poměrně stabilizoval, protože si někteří uvědomili, že Budou muset Rusku něčím zaplatit a to vzhledem k odpojení od SWIFT půjde pouze zlatem , nebo rublem. Ano, známe tyto "spojence" už několikrát se předvedli třeba v 38 Tipuji, že jim jde věřit zhruba stejně, jako jim teď věří Kurdové, které ještě nestihl pochytat IS, pokud z nás nepadaj prachy, pak jsme jen obtížný hmyz. US army se utkala s D1 3×, ještě teď se na východě smějí... Přeji hezký život v růžové bublině třeba nepřijde vystřízlivění, to by bolelo.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

"posraný až za ušami vlezdobruselista" ešte len uvidí, čo všetko na západe nepôjde vyrobiť bez ruských surovín a čínskych fabrík, súčasný ultraľavicový liberálny západ rozožratý zvnútra libtardami už zďaleka nie je ten, čo tak dobre fungoval za éry socializmu

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pšššt, jako bych slyšel štkát balajku. Rusko ne budoucnosti, ale už dnes, místo lékaře místní šaman, babky v obchodech, které se perou o zbytky cukru a pohanky a Uralvagonzavod nemá bez západních dodávek z čeho vyrábět tanky, tak zastavil výrobu. Tak co Ivane, těšíš se na svůj rusky mir? Bída, hlad, frustrace, závist a zlost, to je teď tvůj svět. Enjoy, joudo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kolik ti je? 13?

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Tak takový souhrn idiotských nálepek už dlouho ani Černák nevyplodil. V 50. letech bys za to dostal v redakci Rudého Práva pochvalu.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Když je Putin idiot, tak ať si to vyžerou. Čína se s nima párat nebude.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Legrační kolik je tu psychicky nemocných lidí.
Milí pacienti. Nemám doma nic od LG, První co jsem se musel v Rusku naučit už před lety jsou źnačky o kterých jsem v Evropě nikdy neslyšel. Čína je na Ruském trhu už dávno.
Chápu Vás, všechno Vám zdražuje. Psychologicky, abyste nepropadali panice si musíte prostě najít berličku ve stylu ...nám začíná být zle.. ale tam ten Ivan ten je teprve ve..sr..kách.
No není tomu tak.
Na konkurenčním webu se kdosi radoval jak jsou v Rusku drahé grafické karty. A jak se v ČR máme. Kouknul jsem se do krámu typu Alza..v Rusku se jmenuje DNS. A hele ceny o třetinu níž než pisálek píše v ČR. A to jsem nebyl na aliexpresu. Tak jsem se kouknul na ten čínský obchod a tam 8TB WD HGST za 200USD i s dopravou. A proč stojí v ČR víc jak 6000Kč? A tak je to se vším. Blázni se radují, karavana jede dál.
U vás zprávy snad tvoří lidi na LSD. Články Slabé rusko použilo hypersonické zbraně.. to je ukázka slabosti.. a měli snad použít kamenné pěstní klíny? Nebo verbují děti do armády, nejsou vojáci.. to bylo na Novinkách.. Lidi ..... až dostanou povolávací rozkazy sibiřští veteráni s Čečny.. pak to dopadne jak před 70 lety.. čekejte je minimálně v Berlíně..
Zatím se uklidňujte ja je vše v pořádku, jak za to vše špatné a krizi co vás čeká může ten zlý rus. a ne nějaký český trotl co Vás do všeho navrtal.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Na LSD tu jedeš jedině ty, protože vnímáš realitu poměrně podivně. V ČR byla elektronika vždycky drahá (třeba i ve srovnání s vedlejším Polskem), ten problém je trochu někde jinde a už hodně dlouho. Každopádně je trochu rozdíl si něco připlatit za grafickou kartu v ČR, nebo nemít co žrát, tak jak to brzy bude v Rusku - nedostatek je v ruských obchodech vidět už teď.

Rusáci machrují s hypersonickými zbraněmi úplně zbytečně, ostatně kolik těch střel ještě mají? Řekl bych, že moc ne. Všichni víme, že Rusku prakticky došly přesné rakety a pumy a šijou do toho, jak za WW2.

Takže, drahý rusácký chujlo, hezky si to ve fašistickém Rusku užij, přeji ti to z celého srdce. Mir miru.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Já chodím d ruského obchodu každý den. A nejak jsem si nevšiml, že by byl něčeho nedostatek. A Vy? V kterém obchodě jste nakupoval? Pochybuji, že největší vývozce potravin nebude mít co jíst..
A v ČR? Vyrábíte hnojiva? NE? Kolik Vám toho vyroste? Čeká Vás super rok.
Zbraně? Všichni vědí? Myslíte tím Novinky a Idnes? No. Gratuluji. Vúbec nemáte ponětí o realitě. Ruská armáda není Armáda ČR, kde nejsou skladové zásoby a na všechno se musí nejdřív vyhlásit výběrové řízení.
Uklidňujte se.. snad Vám to pomůže. Budete to potřebovat. Soudě podle titulků třeba Ihned.:
Český autoland na pokraji apokalysy.. To je Vaše realita..
https://archiv.hn.cz/c1-67047090-loni-bylo-jeste-dobre-ukazal-zisk-skodo....
Pokud někdo chce diskutovat o tom kdo je fašista může si najít na googlu třeba heslo Volyňský masakr.
Přeji Vám to? Ne. Osobně budu raději tisíce kilometrů daleko, v teple a sytý. Sledovat jak si pomůžete, protože to za Vás nikdo neudělá.

Jo mimochodem nejsem rusácký chujlo, to je typické.. tak ukrajinské vyjádření.. no jen skákejte.. dokud to ještě zvládáte. Urážky nastoupí vždy když dojdou argumenty.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ale já ti to přeci přeji trolíku, nakupuj si do sytosti v přeplněných ruských supermarketech, za superpevný rubl, lešti si ruské rakety, které vraždí lidi na Ukrajině a kuř Putinovo mrňavé péro, užívej si všech vymožeností ruského miru, ale hlavně, už tam zůstaň a nevracej se do Evropy.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Alespoň trapně nelži,i když vlastně vše co vypustí smradlavý Rus s huby tak je to lež že?
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-slanecci-ceny-cukr-pohanka-...
A jak se platí kartou? Že to nejde? A sakra :)))
Ponětí o realitě nemáš ty,v ruském ŽEBRÁKOSTÁNU.Zaostalém.krachujícím izolované světové prdeli. Možná kdyby Rusko konečně přiznalo že není nic jiného než podřadná BENZÍNKA,s ekonomikou na úrovni Afriky, (a teď i ta Afrika bude proti Rusku bohatá) bylo by lépe.Prý velmoc:)))
Ale jo,v počtu ožralů,chudáků vybírající popelnice a žíjících bez teplé vody a splachovacího záchodu to zajisté,ale v ničem jiným ani náhodou...
Takže,až se dnes popereš o cukr,zjistíš že nic nemáte a Rubl je o bezcenný kus papíru,jistě poděkuješ Puťce klepající se strachy někde v bunkru že dovedl Rusko do stavu CCCP....Komu není rady.
Nebo spíše,utíkej na letiště a emigruj,stejně tak jako řada Rusů kteří utíkají z potápějící se lodi jménem Rusko.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/valka-na-ukrajine-rusko-uprchlici...
A přitom je to takový ráj.
Nebo nastartuj hnusnou LADU a jeď do pr+++le.I když tam dávno jsi,takže v pohodě.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jo jinak Smasung nikam neodchází. Je to fejk publikovaný Bloombergem. No Bloombergu se letos povedlo fejkovat několikrát. Fejk je starý už z 5. března. Ve skutečnsti neodchází skoro nikdo.
Dokonce i MC Donald na Sibiři funguje.. oficiálně kvůli smlouvám.
Království lží.. se teď přezdívá EU v Rusku ..
Ony by totiž tyhle společnosti přišly o majetky.. a penize děcka, ty jsou nade všechno..To je základ kapitalismu. Proto si v klidu koupíte i dneska Apple a Samsung..protože škvára nade vše..

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Království lží, nebo spíš řiše zla je Rusko. A to v podstatě pořád, s krátkou mezerou v 90. letech. Definuj fašismus a pak snadno zjistíš, že Rusko ho buduje právě od nástupu Putina. Nyní je v jeho vrcholné fázi, kdy se činů "moudrého vůdce", fakticky šílence bez kontroly, děsí už i jeho nejbližší okolí.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ještě psaníčko nebo snad ubalit matroš?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Dokážeš to rozporovat nějakým reálným argumentem, nebo dokážeš jen podle petrohradského vzoru útočit na diskutujícího?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Většina Čechů byla Němci a ukrajinskými teroristy upálena zaživa ve stodolách, včetně žen dětí a starých osob.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Voly%C5%88sk%C3%BD_masakr
Česká wikipedie. Něco o fašistech a nacistech.
Kdo to smaže z wiki popírá holokaust a podporuje fašismus..
Monitoruji. Bude později odsouzen... Tak čtěte.

Jo novinka. Plyn a ropu brzy i jídlo si už koupíte od RF jen za Rubly. EUR a USD se jako nespolehlivé nepřijímají. Dnes oznámil president V.V. Putin. Ale to stejně nepochopíte co to pro mezinárodní obchod znamená.. pocítíte časem..

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Nevěřil jsem, že to Putin udělá, no je to finanční stratég :D Zatím si pouštějte tohle video a sněte https://youtu.be/rXRmAp4h9sE, u tohohle si zakřičte Rasíja! https://youtu.be/lmkD-kzglPw Už víte, kdy bude zlatý rubl?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pokud Vás to zajímá tak Zlatý rubl nebude. Ode dneška začíná éra surovinového rublu./komoditního/.
Aramco /Saudi/ připravují platby s Čínou v juanu. Tandem Rubl Juan v mezinárodním obchodě s komoditami nahradí EUR/USD. Ne teoreticky a někdy, tenhle proces probíhá právě teď živě.
Sněte svůj evropský sen dokud můžete. Svět už se nenávratně změnil.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Tandem Rubl Juan v mezinárodním obchodě s komoditami nahradí EUR/USD - ano, to už poslouchám a čtu od anexe Krymu. Mezitím... Indie nakoupí ruskou ropu s velkou slevou a za rupie. Ne teoreticky a někdy, tenhle proces probíhá právě teď živě ;)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Obhajovat dnešní Putinskou agresi něčím, co se stalo před 75 lety může jen debil, nebo Rusy placený troll. Ty jsi zjevně obojí dohromady.
A vyhrožovat nějakým monitorováním a odsouzením - přesně takovéhle snaživé Pavlíky Morozovi by sem putinovský systém rád nacpal. Udavačský systém s bláznivým KGBákem v čele, který se bojí vlastních lidí. Putin chtěl dohnat Stalina. V paranoie se mu to povedlo.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Krásný komentář:)

Speciální operace,kde mělo být za tři dny hotovo.Po měsíci ,dosáhli těchto skvělých výsledků -

ministr obrany se ztratil

náčelník generálního štábu se taky ztratil

8 generálů mrtvých

7000 vojáků mrtvých

400 tanků zničených

letadla a vrtulníky padají jak švestky

a sachara nět.....

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

3 dny na operaci to tvrdila jen západní propaganda.
Cukr je normálně v obchodech. A Mariupol je zavalen těly nacistů z Azova /organizace označená v USA jako teroristická/. Podle českých médií Rusko prohrává a vítězství lásky a pravdy se blíží. No tak nějak to bylo i v roce 1945 v jednom betonovém berlínském bunkru. Ano Rupie, Juany, Rubly a další měny. Jen ne nedůvěryhodné USD a EUR.
Mimochodem včera jsem v klidu zaplatil kartou s nápisem VISA v Čínském Aliexpresu. A doba dodání je o hodně kratší než do ČR.
Slovy českého klasika: Je to marný, je to marný, je to marný :-).
A pokud jde o paragraf trestající podporu extrémismu a to zahrnuje i podporu nacismu a popírání holokastu, ten bude bezpochyby v souladu s právním řádem využit. Je to jen otázka času. K tomu nikdo Pavlíka Morozova nepotřebuje. Češi si vždy vystačili sami. Když nebudeme propagovat ruskou kulturu, tak si stačí vlastenecky vzpomenout na Pepka Vyskoče. ..-).
Krome toho žádné KGBky nepotřebujete. Máte kvalitní kádry na generální prokuratuře. Momentálně jí velí bývalý vojenský prokurátor ČSSR. Jsem si jist, že bude kvalitně odvádět svou práci, tak jako doposud a energicky, důsledně dbát zákonnosti v ČR za jakýchkoli podmínek dnes i v budoucnu.
Věřím proto, že cizí pomoc s potíráním extremismu potřebovat nebudete.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

To víš že jo.Cukr je,a hlavně VODKA. a že jí budete potřebovat,ruský švábe.A zlatá Rubl v pěněženkách Rusů:) Prý nedůvěryhodný Dolar a Euro? Moc vodečky? Nebo Novičok?
107 bezcenných Rublíků za Euro:))) To je vlastně ten pevný Rubl:)))

A pleteš si uniformy.Ty hnijící mrtvoly jsou tvoji Rusové...

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/tela-ruskych-vojaku-zustavaji-na-uk...

Jo určitě platíš Visou když VISA zablokovaná mimo Rusko.Co takhle zaplatit jí na civilizovaném západě a ne u Rejžáků? Že to nejde? Čím to?
Honem nakupuj,než se Rusku totálně zhroutí ekonomika,nemá k tomu daleko.Už teď je v 19. století a na nejlepší cestě do středověku.Ovšem to je takový standart u Ruska,takže vše při starém:)

Nějak vám docházejí mužící na odstřel...
https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/invaze-mela-muze-v-donba...
Zatím to vypadá že květnovou přehlídku na Rudém náměstí provede armáda,ale Ukrajinská:)
Ta slavná Ruská je ve stavu totálního rozkladu,prý neporazitelné Rusko:)))
A no slavný Vajgl se klepe v bunkru.Možná by mohl udělat službu a odejít trochu důstojně po vzoru jistého Hitlera.Ovšem na to je to moc velký posera.
Takže ruský mužíku,táhni na zbytky Internetu co v té zadnici máte a co vám povolil Puťka a nelez na západ kam ČR, patří.Vaše velmoc suchých záchodů nás tak nějak nezajímá....
A pěknou cestu na dovoleno.Vlastně moment,nikam nemůžeš a sakra.:) Ale v Syrii bude také krásně.Jiného spojence ostatně nemáte:)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak, i ten Hitler se aspoň dokázal zastřelit.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ono jde přece vše podle plánu Puťky:)
Asi plánoval že dostanou nakopáno a že přijdou o stovky tanků a letadel:)
A stejně tak plánoval že přivede Rusko na buben a ekonomicky se vrátí nějakých 30.let zpět.
No prostě hotový ráj na zemi:)))
https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/rusko-inflace-zdrazovani-cukr-...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jestli chce zpátky SSSR, tak prázdné krámy a nedostatek téměř všeho byly přirozenou součástí tohoto státu :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.