CDR.cz - Vybráno z IT

Doplňte si herní knihovnu, GOG spouští vánoční slevy na nové i starší hry

Gog 1
Slevy na Steamu jsou u konce, navazuje velký předvánoční výprodej na GOG.com - ve hře jsou nové i retro tituly.

Čas plyne jako voda a stejně rychle jako začaly, se také vytratily slevy na Steamu. Někteří z nás na nich nechali výplatu, jiní zdatně odolávali. Další test vůle ovšem přináší GOG.com (původně Good Old Games). I ten totiž už tradičně nasazuje zimní předvánoční výprodej. Přitom je tomu teprve měsíc od jeho podzimní akce. 

Dřívě se GOG orientoval vesrkze na retro hry, minulý rok ovšem expandoval a začal ve svých prodejích nabízet i novinkové tituly. Staré kousky jsou na něm ovšem k dostání stále, jeho velkou výhodou navíc je, že je můžete hrát na nejnovějších systémech, bez nutnosti využití různých emulátorů. GOG zaručuje jejich stoprocentní funkčnost a navíc bez otravného DRM. 

GOG.com i mezi novinkami nabízí místy lehce odlišný sortiment, než Steam. Pokud jste si tedy právě tam nevybrali, určitě se dlouho nerozmýšlejte a využijte jedinečné příležitosti pořídit si skvělé tituly za příjemné ceny. Patříte-li navíc mezi milovníky starých kousků, je pro vás nakupování na GOGu takřka povinností a předvánoční výprodej důvodem k zahájení motliteb nebo bujarých oslav - záleží na vašich preferencích.

Gog 2 0

Velké zimní slevy na GOGu nabízí několik vychytávek. Vedle klasické denní nabídky si totiž můžete zakoupit tzv. "Mystery game". Stojí 3 eura, vtip je ale v tom, že nevíte, co kupujete - podle systému by ovšem nemělo dojít k tomu, že si zakoupíte hru, kterou už vlastníte. Pokud při nákupu her utratíte více, než 5 dolarů, získáte navíc Divine Divinty, při 50 dolarech speciální edici Blackguards.

Věc, za kterou GOG zaslouží pochvalu, je možnost volby měny, ve které nakupujete. Pokud se tedy zrovna vyplatí kupovat místo eur raději za dolary, změna je možná. Předvánoční výprodej končí 13. prosince. 

Tagy: 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Doplňte si herní knihovnu, GOG spouští vánoční slevy na nové i starší hry

Sobota, 5 Prosinec 2015 - 22:09 | Psycho Mantis | hmm, škoda, že rozpočet na hry v tomhle období...

Zobrazit diskusi