CDR.cz - Vybráno z IT

Dva týdny slev na Humble Bundle na oslavu konce léta

Humble Bundle Nahled
Letním slevám na Steamu již dávno odzvonilo. Propásli jste je? Obchod Humble Bundle se může stát vaší spásou, protože právě nyní pořádá dva týdny slevového šílenství, kam zařazuje velmi povedený tituly.

Každý den po následující dva týdny na nás čeká nášup kvalitních titulů. Již dnes se zde nachází hezký výběr, který čítá například The Wolf Among Us, Batman: Arkham Asylum, Age of Empires III nebo Euro Truck Simulator 2.

Z nezávislé sféry se sem prodrala díla jako Amnesia: The Dark Descent, The Bridge, Gone Home nebo The Swapper a nesmíme zapomenout ani na legendu od Double Fine, Psychonauts. Krom toho si dnes a zítra mohou všichni stáhnout na svůj Steam účet hru Warlock: Master of the Arcane. Nové slevy se budou objevovat každý den v 19:00 našeho času.

Humble Bundle se proslavil díky balíčkům nezávislých her, za které zákazník mohl zaplatit kolik chtěl. Ve většině případech navíc poskytuje tituly bez DRM ochrany a ve verzích pro Windows, Mac a Linux. Jeho působnost se však od založení daleko rozšířila. Mezi poslední updaty webových stránek právě patřil regulérní obchod.

Zdroje: 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Dva týdny slev na Humble Bundle na oslavu konce léta

Úterý, 9 Září 2014 - 09:36 | Martin Mikula | Super. A já dal předevčírem za Amnesii šest...

Zobrazit diskusi