CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hromadu her zdarma, na vyzvednutí první máte jen pár hodin

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store startuje dnešním dnem speciální vánoční akci, kdy během několika následujících dní rozdá zdarma 15 různých videoher. Každý den se můžete těšit na jednu novou hru. První hra potěší hráče strategických her.

Až do zítřejších 17:00 (16.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma tower defense strategickou hru Bloons TD6.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2018 a vytvořilo ji novozélandské studio Ninja Kiwi. Ve hře ovládáme opice, které se brání proti nepřátelským formacím představující nafukovací balónky a vzducholodě. Je jasné, že tato hra je určena převážně pro děti. Hra původně vyšla na mobilech (Androidu a iOS).

Jedná se o typickou tower defense strategickou hru, kdy na mapu umisťujeme obranné jednotky a bráníme se postupným vlnám nepřátel, které se nás snaží udolat. Epic označuje tuto hru jako mega populární tower defense hru, kterou si nejvíce užijete v kooperaci s až třemi dalšími hráči. Hru můžete samozřejmě hrát i sólo. Bloons TD6 vám bude servírovat stále těžší výzvy a vaše strategie, která fungovala na jedné mapě, tak na další už fungovat nemusí. Hra nabízí k pokoření desítky různých map.

Hra Bloons TD6 se na Epicu běžně prodává za 290 korun a na metacritic si vysloužila od hráčů souhrnné hodnocení 8,2.

Hru Bloons TD6 můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hromadu her zdarma, na vyzvednutí první máte jen pár hodin

Žádné komentáře.