CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 10. z 15 do nedělních 17:00

Vánoce jsou tady a digitální obchod s videohrami Epic Games Store dále pokračuje ve své nabídce her zdarma. Tentokrát si přijdou na své hráči post-apo stříleček.

Až do zítřejších 17:00 (25.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma sci-fi post-apo střílečku Metro: Last Light Redux.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Původní hra Metro: Last Light vyšla v roce 2014 a stojí za ní ukrajinští herní vývojáři ze studia 4A Games. Jedná se o pokračování ukrajinské střílečky Metro 2033. Na Epicu nyní máte možnost získat zdarma vylepšenou Redux verzi Metra Last Light (druhého dílu), která běží oproti původní hře na novější verzi 4A Enginu, má lepší grafiku a obsahuje všechny vydaná DLC.

Příběh hry je zasazen do blízké budoucnosti. Do světa zničeného jadernou apokalypsou. Většina měst na planetě byla srovnána se zemí a jejich obyvatelé zahynuli. Přežila jen hrstka lidí, včetně skupiny několika tisíc v Rusku. Ti se v době pádu bomb nacházeli v moskevském metru, které představovalo největší protiatomový kryt v zemi. V následujících letech si tito přeživší vytvořili vlastní soběstačnou komunitu v podzemí. Mezitím na povrchu zvířata vlivem radiace zmutovala a proměnila se v monstra, která stále častěji útočí na poslední bašty lidské civilizace. Tak jako i v minulém díle budete hrát za hlavního hrdinu Arťoma.

Na Epicu se běžně Metro: Last Light Redux prodává za 520 korun a jeho dohrání vám zabere přibližně 13 hodin vašeho času. Na metacritic získalo Metro: Last Light Redux od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 76 a od hráčů 7,8.

Hru Metro: Last Light Redux můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 10. z 15 do nedělních 17:00

Neděle, 25 Prosinec 2022 - 17:07 | roob | lol, Death stranding maju dnes, asi tak pretazeny...

Zobrazit diskusi