CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 7. z 15 do čtvrtečních 17:00

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store nadále pokračuje ve své nabídce her zdarma. Tentokrát si přijdou na své hráči logických her a děti.

Až do zítřejších 17:00 (22.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma logickou hru LEGO Builder's Journey.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra LEGO Builder's Journey vyšla v roce 2019 a nejprve se objevila na mobilních telefonech s operačním systémem iOS. Později v roce 2021 vyšla i na PC platformě. Za hrou stojí dánští herní vývojáři ze studia Light Brick Studio. Ve hře hrajeme za bezejmennou LEGO postavičku dítěte, které se vydává se svými rodiči na dobrodružnou cestu. Během putování je náš LEGO hrdina oddělen od svých rodičů a musí k nim najít cestu přes různé terénní překážky, aby ve finále byla rodina opět pohromadě.

LEGO Builder's Journey neobsahuje žádné dialogy a neutkáte se s žádnými nepřáteli. Jedná se o logickou hru, ve které si vystačíme k řešení různých hlavolamů s LEGO kostkami. Budete tak stavět cesty, schody, mosty a překonávat překážky správným umístěním LEGO kostiček. Váš hrdina se může pohybovat jen po žlutých LEGO kostkách a časem získá i skateboard, se kterým může překonávat hladký povrch různých LEGO cestiček-kostiček. Většinou vás bude čekat hlavolam jak se dostat z bodu A do bodu B. Hra sází na umělecký zážitek a využívá technologii Ray Tracing.

Hru LEGO Builder's Journey dohrajete přibližně za dvě hodiny vašeho času a na Epicu se prodává běžně za 420 korun. Na metacritic získala LEGO Builder's Journey od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 79 a od hráčů 6,9.

Hru LEGO Builder's Journey můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 7. z 15 do čtvrtečních 17:00

Žádné komentáře.