CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 8. ze 17 do středečních 17:00

I na svátek svatého Štěpána rozdává obchod Epic Games Store nové hry zdarma. Tentokrát potěší hráče logických her.

Až do zítřejších 17:00 (27.12.) máte možnost získat v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma logickou hru Human Resource Machine.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2015 a stojí za ní američtí herní vývojáři ze studia Tomorrow Corporation. Toto studio v minulosti vytvořilo např. logickou hru Little Inferno. Ve hře se zhostíte role zaměstnance jedné korporace, která po vás požaduje vyřešit různá zadání a úlohy pomocí velmi jednoduchého programování. Svou kariéru začínáte v nejnižším patře společnosti a cílem je se dostat až na samotný vrchol, tedy do nejvyššího patra budovy společnosti.

Každá úroveň hry přitom odpovídá jednomu roku v zaměstnání, ve kterém hráč musí plnit konkrétní příkazy svého nadřízeného. Určité činnosti je ale nutné automatizovat pomocí jednoduchého programování, které pochopí i naprostý laik. Na Epicu se tato hra prodává běžně za 310 korun a její kompletní dohrání vám zabere přibližně 8 hodin vašeho času. Na metacritic získala hra Human Resource Machine od odborných recenzentů souhrnné hodnocení 78. Od hráčů pak 7,9.

Hru Human Resource Machine můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává hry zdarma: Vyzvedněte si 8. ze 17 do středečních 17:00

Žádné komentáře.