CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává zdarma dvě hry, které potěší hráče survival her a simulátorů

Tento týden rozdává Epic Games Store zdarma celkem dvě hry. Na své si tentokrát přijdou hráči first person survival her z kosmického prostředí a simulací.

Od 27.4. do 4.5. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hry Breathedge a Poker Club.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Breathedge vyšla v roce 2021 a stojí za ní ruští herní vývojáři ze studia RedRuins Softworks. Jedná se o survival hru viděnou z první osoby, která se odehrává v kosmickém prostoru uprostřed vesmírného vrakoviště. Hlavnímu hrdinovi zemřel jeho dědeček a tak se vydává na vesmírnou cestu, aby mohl pohřbít svého zesnulého předka v mezihvězdném prostoru. Bohužel kosmická loď našeho hlavního hrdiny havaruje a nastává boj o přežití. Co čert nechtěl, tak ještě ke všemu přijdete o ostatky svého dědečka.

Důležitým prvkem hry je boj o přežití. Během hry budete muset hlavnímu hrdinovi zajistit přísun jídla, pití a kyslíku. Čeká vás plnění různých úkolů a výroba všemožných nástrojů, které vašemu hrdinovi usnadní život. Postupně budete budovat svou základnu, která bude sloužit jako vaše nové dočasné útočiště. Hra se nebere moc vážně a je protkána bizarním humorem. Společnost vám bude dělat nesmrtelné kuře, které je klíčem k řešení mnoha problémů a na vašich bedrech bude nakonec spočívat zabránění celosvětovému spiknutí a záchrana princezny.

Hra se na Epicu běžně prodává za 540 korun a její dohrání vám zabere přibližně 16 hodin vašeho času. Na metacritic získala od odborných recenzentů hodnocení 71 a od hráčů souhrnné skóre 7,4.

Druhou hrou zdarma je pokerová simulace Poker Club, která vyšla v roce 2020 a stojí za ní britští herní vývojáři ze studia Ripstone. Jedná se o simulátor pokerového profesionála, který je věnován Texas Hold'em verzi pokeru. Hrajete pomocí standardního balíčku 52 karet a vašim cílem je mít co nejsilnější kombinaci karet nebo se pokusit blafovat a přechytračit tak své soupeře.

Hra nabízí pro jednoho hráče kariérní režim, ve kterém stoupáte po kariérním žebříčku profesionálního pokerového hráče a dále nabízí hru více hráčů, ve které můžete vyzvat v pokerových turnajích své přátele nebo lidi z celého světa. Hra se na Epicu běžně prodává za 420 korun.

The Breathedge můžete získat zdarma na tomto odkazu a hru Poker Club na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává zdarma dvě hry, které potěší hráče survival her a simulátorů

Pátek, 28 Duben 2023 - 18:17 | Tarman | A na GOGu adventurka Under The Moon. https://www....

Zobrazit diskusi