CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává zdarma hru, která potěší hráče simulátorů

Digitální obchod s videohrami Epic Games Store rozdává tento týden zdarma hru, která potěší hráče simulátorů a strategických her.

Od 14.9. do 21.9. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru 911 Operator.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra vyšla v roce 2017 a stojí za ní polští herní vývojáři ze studia Jutsu Games. Jedná se o simulátor dispečera tísňové linky, který vyhodnocuje závažnost nahlášených událostí a podle toho koordinuje jednotlivé složky záchranného systému a posílá je na pomoc lidem v nouzi. Vašim úkolem tedy bude přijímat hovory od lidí, kteří se ocitli v ohrožení života a potřebují rychlou pomoc. Musíte rozpoznat rozdíly mezi vtipálky a mezi lidmi, kteří potřebují skutečnou pomoc. Poté musíte vyslat na místo nahlášené události dobře připravený tým.

Rozhodujete o tom, kolik sanitek pošlete na pomoc, jestli je nutné vyslat vrtulník, hasiče nebo policii. Svému záchrannému týmu, musíte i přiřadit vybavení, které při zásahu nebo záchranné akci použije. Za dobře odvedenou práci a vyřešené případy získáváte peníze. Hra nabízí příběhový režim, který se odehrává v šesti městech.

Hra se na Epicu běžně prodává za 320 korun a její dohrání vám zabere přibližně 10 hodin vašeho času. Na metacritic si tato hra vysloužila od odborných recenzentů hodnocení metascore 68 a od hráčů pak uživatelské score 6,8.

Hru 911 Operator můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává zdarma hru, která potěší hráče simulátorů

Pátek, 15 Září 2023 - 17:11 | Arctia | EPICoviny... jedna za druhou.

Zobrazit diskusi