CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává zdarma hru, která potěší hráče simulátorů a budovatelských her

Obchod s videohrami Epic Games Store nabízí tento týden zdarma hru, která potěší milovníky budovatelských strategických her a simulátorů.

Od 13.7. do 20.7. máte možnost si v online obchodě s videohrami Epic Games Store zdarma vyzvednout hru Train Valley 2.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Train Valley 2 vyšla v roce 2018 a stojí za ní ruští herní vývojáři ze studia Flazm Interactive Entertainment. Ve hře se zhostíte role manažera železniční sítě a vašim úkolem bude železniční infrastrukturu postupně rozšiřovat a modernizovat. Hra je rozdělena do celkem 50 úrovní, které vás provedou od počátků železnice v éře průmyslové revoluce, přes současnost a nakonec i budoucnost s futuristickými verzemi vlakových souprav.

Vašim úkolem bude vybudovat železniční infrastrukturu mezi jednotlivými městy a továrnami, abyste vyřešili rostoucí poptávku po železniční přepravě. Budete přepravovat lidi, zboží a materiál a budovat stále efektivnější dopravní síť pomocí kolejí, mostů a tunelů. Celkem na vás čeká 18 různých druhů lokomotiv (od parních až po ryze futuristické dosahující závratných rychlostí) a 35 typů vagónů.

Kreativní povahy si pak mohou dostatečně vyhrát ve vestavěném editoru úrovní. Hra je na Epicu v češtině a běžně se prodává za 320 korun. Na dohrání příběhové kampaně hry si připravte několik desítek hodin vašeho času.

Train Valley 2 můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává zdarma hru, která potěší hráče simulátorů a budovatelských her

Žádné komentáře.