CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Google Nexus 7 představen, jaká má specifika?

Noo - takto "dotovaný" hardware opravdu nemusím. Nevím proč si připlácet na ceně zařízení jen proto, aby mi pak byl "věnován" nějaký kredit na něco, co bůhví jestli budu vůbec chtít nebo kdy potřebovat. Raději ať to nabídnou o to pětikilo (nebo aspoň cca 250 - 300 Kč) míň a nebo ještě lépe ať nabízí obě varianty - s kreditem i bez.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Google potřebuje lidi naučit nakupovat (tedy na svém marketu), takže proto ten "bonus" který ho v podstatě nic nestojí v nákladech, ale má marketinkový potenciál. Je to stejné, jako když operátor dává bonus ve volných minutách.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Nikde jsem se nedozvěděl, jestli umí USB Mass Storage. Ten mi dost chybí například v novém Samsungu Galaxy S3, čímž se ten mobil pro mě stává nepoužitelným.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ani nevíte, jak moc jste se nám trefil do noty. Přesně tohle od minulého týdne řešíme s našim redaktorem Tomášem Kárníkem. Máme už něco "v merku", určitě to dotáhneme do konce... :-)

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Toto jsem řešil na HUAWEI MediaPad 7. Použil jsem USB Host redukci a vše fungovalo jak má (USB Flešky, ext HDD 2,5" i klávesnice). Host redukce se od "obyčejné" redukce liší tím, že má na mikroUSB konektoru propojen pin 4 a 5. Tím zařízení "pozná" jak se má chovat. Musí k tomu být zajisté podpora daného zařízení ze strany hardware i software.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

USB host by byl fajn asi u každého takovéhoto telefonu/tabletu. Nebo alespoň USB-OTG... Přitom věřím, že ty SoC co tam rvou to vesměs umí, jenom to výrobce telefonu nepovažuje za důležité...

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Muj umi OSB Host s OTG kabelem. Znami vyrobci by meli nabizet nejake reseni, treba Samsung rejzuje na dodatecnym adapteru pro Galaxy Tab: http://bit.ly/mPONKJ, nebo celym SD kitu: http://bit.ly/oLxmXv.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Prepnuti na rezim USB MS se dalo vykutat z menu na S2: http://bit.ly/xlWqwH. Na S3 vypada zprovoznitelne s dodatecnou aplikaci, bohuzel jenom na rootnutem S3: http://bit.ly/M506Qc. (Samsunga nemam.)

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.